‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Nikkie Plessen alleen achter de desk van RTL Boulevard ziet, krijgt niet de helft mee van wat de blonde presentatrice en onderneemster allemaal uitspookt voor haar dagelijkse boterham. Een klein duikje in haar (online) leven levert één conclusie op: Nikkie gaat ontzettend lekker.

Toen bekend werd dat er een nieuwe Nederlandse reeks van pitch-talentenshow Dragon’s Den opgenomen was, en dat Nikkie Plessen daarbij betrokken was, dachten we dat zij de presentatie op zich zou nemen. Na een keertje kijken bleek echter dat Nikkie één van de vermogende investeerders is! De voormalig soapie heeft de afgelopen jaren een heus mode-imperium opgebouwd, en staat tegenwoordig met een geschat vermogen van ruim 24 miljoen in de Quote 500.

Nikkie Plessen is model voor NIKKIE

Nikkie Plessen weet verschrikkelijk goed hoe je geld moet verdienen. Misschien besteed ze de modefoto’s voor haar merk NIKKIE daarom niet uit aan modellen, maar speelt ze lekker zelf de hoofdrol in reclamecampagnes. Dat bespaart niet alleen. Het levert ook interessant beeldmateriaal op. Welke miljonairs laten zich nog regelmatig zo op de foto zetten? Dan kom je toch gauw in het rijtje van Rihanna (eigen lingeriemerk) en Kylie Jenner (make-uplijn) terecht. Geen verkeerd gezelschap!

Klik hier voor alle foto’s.

Laatste nieuws

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Gerelateerde berichten