‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Nikkie Plessen alleen achter de desk van RTL Boulevard ziet, krijgt niet de helft mee van wat de blonde presentatrice en onderneemster allemaal uitspookt voor haar dagelijkse boterham. Een klein duikje in haar (online) leven levert één conclusie op: Nikkie gaat ontzettend lekker.

Toen bekend werd dat er een nieuwe Nederlandse reeks van pitch-talentenshow Dragon’s Den opgenomen was, en dat Nikkie Plessen daarbij betrokken was, dachten we dat zij de presentatie op zich zou nemen. Na een keertje kijken bleek echter dat Nikkie één van de vermogende investeerders is! De voormalig soapie heeft de afgelopen jaren een heus mode-imperium opgebouwd, en staat tegenwoordig met een geschat vermogen van ruim 24 miljoen in de Quote 500.

Nikkie Plessen is model voor NIKKIE

Nikkie Plessen weet verschrikkelijk goed hoe je geld moet verdienen. Misschien besteed ze de modefoto’s voor haar merk NIKKIE daarom niet uit aan modellen, maar speelt ze lekker zelf de hoofdrol in reclamecampagnes. Dat bespaart niet alleen. Het levert ook interessant beeldmateriaal op. Welke miljonairs laten zich nog regelmatig zo op de foto zetten? Dan kom je toch gauw in het rijtje van Rihanna (eigen lingeriemerk) en Kylie Jenner (make-uplijn) terecht. Geen verkeerd gezelschap!

Klik hier voor alle foto’s.

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten