‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Nikkie Plessen alleen achter de desk van RTL Boulevard ziet, krijgt niet de helft mee van wat de blonde presentatrice en onderneemster allemaal uitspookt voor haar dagelijkse boterham. Een klein duikje in haar (online) leven levert één conclusie op: Nikkie gaat ontzettend lekker.

Toen bekend werd dat er een nieuwe Nederlandse reeks van pitch-talentenshow Dragon’s Den opgenomen was, en dat Nikkie Plessen daarbij betrokken was, dachten we dat zij de presentatie op zich zou nemen. Na een keertje kijken bleek echter dat Nikkie één van de vermogende investeerders is! De voormalig soapie heeft de afgelopen jaren een heus mode-imperium opgebouwd, en staat tegenwoordig met een geschat vermogen van ruim 24 miljoen in de Quote 500.

Nikkie Plessen is model voor NIKKIE

Nikkie Plessen weet verschrikkelijk goed hoe je geld moet verdienen. Misschien besteed ze de modefoto’s voor haar merk NIKKIE daarom niet uit aan modellen, maar speelt ze lekker zelf de hoofdrol in reclamecampagnes. Dat bespaart niet alleen. Het levert ook interessant beeldmateriaal op. Welke miljonairs laten zich nog regelmatig zo op de foto zetten? Dan kom je toch gauw in het rijtje van Rihanna (eigen lingeriemerk) en Kylie Jenner (make-uplijn) terecht. Geen verkeerd gezelschap!

Klik hier voor alle foto’s.

Laatste nieuws

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...

Kelly Piquet deelt foto in slaapkamer met Max Verstappen

Kelly Piquet heeft momenteel een aantal weken de tijd om even bij te komen. En dat doet ze natuurlijk samen met Max Verstappen. 

Gerelateerde berichten