‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Nikkie Plessen alleen achter de desk van RTL Boulevard ziet, krijgt niet de helft mee van wat de blonde presentatrice en onderneemster allemaal uitspookt voor haar dagelijkse boterham. Een klein duikje in haar (online) leven levert één conclusie op: Nikkie gaat ontzettend lekker.

Toen bekend werd dat er een nieuwe Nederlandse reeks van pitch-talentenshow Dragon’s Den opgenomen was, en dat Nikkie Plessen daarbij betrokken was, dachten we dat zij de presentatie op zich zou nemen. Na een keertje kijken bleek echter dat Nikkie één van de vermogende investeerders is! De voormalig soapie heeft de afgelopen jaren een heus mode-imperium opgebouwd, en staat tegenwoordig met een geschat vermogen van ruim 24 miljoen in de Quote 500.

Nikkie Plessen is model voor NIKKIE

Nikkie Plessen weet verschrikkelijk goed hoe je geld moet verdienen. Misschien besteed ze de modefoto’s voor haar merk NIKKIE daarom niet uit aan modellen, maar speelt ze lekker zelf de hoofdrol in reclamecampagnes. Dat bespaart niet alleen. Het levert ook interessant beeldmateriaal op. Welke miljonairs laten zich nog regelmatig zo op de foto zetten? Dan kom je toch gauw in het rijtje van Rihanna (eigen lingeriemerk) en Kylie Jenner (make-uplijn) terecht. Geen verkeerd gezelschap!

Klik hier voor alle foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Actrice Bertrie Wierenga duwt haar eigen klaprozen flink tegen elkaar aan in zomers jurkje

Bertrie Wierenga weet haar grote troeven helemaal tegen elkaar aan te persen terwijl ze omringd is door bloemen en een zomers jurkje draagt!

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.