‘Fotomodel’ Nikkie Plessen gaat ontzettend lekker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie Nikkie Plessen alleen achter de desk van RTL Boulevard ziet, krijgt niet de helft mee van wat de blonde presentatrice en onderneemster allemaal uitspookt voor haar dagelijkse boterham. Een klein duikje in haar (online) leven levert één conclusie op: Nikkie gaat ontzettend lekker.

Toen bekend werd dat er een nieuwe Nederlandse reeks van pitch-talentenshow Dragon’s Den opgenomen was, en dat Nikkie Plessen daarbij betrokken was, dachten we dat zij de presentatie op zich zou nemen. Na een keertje kijken bleek echter dat Nikkie één van de vermogende investeerders is! De voormalig soapie heeft de afgelopen jaren een heus mode-imperium opgebouwd, en staat tegenwoordig met een geschat vermogen van ruim 24 miljoen in de Quote 500.

Nikkie Plessen is model voor NIKKIE

Nikkie Plessen weet verschrikkelijk goed hoe je geld moet verdienen. Misschien besteed ze de modefoto’s voor haar merk NIKKIE daarom niet uit aan modellen, maar speelt ze lekker zelf de hoofdrol in reclamecampagnes. Dat bespaart niet alleen. Het levert ook interessant beeldmateriaal op. Welke miljonairs laten zich nog regelmatig zo op de foto zetten? Dan kom je toch gauw in het rijtje van Rihanna (eigen lingeriemerk) en Kylie Jenner (make-uplijn) terecht. Geen verkeerd gezelschap!

Klik hier voor alle foto’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatsster Robin Groot deelt heerlijk hapje met vriendin Pien Hersman

Robin Groot en Pien Hersman hebben een bijzondere band. Dat merk je wel uit de foto's van de twee schaatssters.

Video: Kelly Piquet laat Max Verstappen links liggen voor andere liefde

Kelly Piquet verlaat Max Verstappen vlak voor eerste raceweekend en dat doet ze voor déze andere liefde van haar...

Foto: Heeft Songfestival-deelnemer Joost Klein een vriendin?

Joost Klein gaat als een speer. Sinds bekend is dat hij Nederland gaat vertegenwoordigen bij het Songfestival is er één vraag die iedereen bezig houdt.