Foto: Zo ziet het gezicht van Jaimie Vaes eruit na mishandeling Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jaimie Vaes laat haar gezicht weer zien op Instagram na een tijdje afwezig te zijn geweest. Ze deelt, sinds het nieuws over de mishandeling rondging waarbij haar hoofd tussen de autodeur zou zijn geklemd, voor het eerst weer een foto van haar hele gezicht…

Het zit Jaimie Vaes allemaal niet mee

Op de Instagram story van Jaimie Vaes is te zien dat zij poseert samen met haar zoontje Lío op haar arm. Ze lacht een klein beetje richting de camera, maar een echte oprechte lach komt er nog niet van af. Dat is ook logisch aangezien er veel is gebeurd de afgelopen tijd voor Jaimie. De verloofde van Lil Kleine gaat door een zware periode allereerst omdat ze zou zijn mishandeld door de rapper. De beelden daarvan zijn gedeeld op een juicekanaal en sindsdien is Lil Kleine veel in opspraak geraakt en door veel mensen en bedrijven die met hem werkten gecanceld. Jorik Scholten, wat Lil Kleine’s echte naam is, heeft vastgezeten en is nog in afwachting van verdere straf. Hij heeft in de tussentijd een contactverbod met Jaimie Vaes.

Alsof deze problemen en vermeende mishandeling nog niet erg genoeg waren, overleed ook nog eens de oma van Jaimie een week na de gewelddadigheden van haar verloofde. Ze deelde hiervan een berichtje op Instagram en zei dat ze erg verdrietig was.

Lees ook: Om deze 3 redenen blijft Jaimie Vaes bij agressieve Lil Kleine

Jaimie Vaes heeft geen gehavend gezicht (meer)

Verder was Jaimie op Instagram erg stil de laatste weken. Ze deelde niets over de mishandeling of over haar toestand. Wel is bekend dat Jaimie nu op Ibiza zou zitten en Lil Kleine die was al naar Marbella gevlucht. Beide zitten ze nu apart van elkaar dus in een zomers temperatuurtje. Vanaf de plek waar Jaimie nu is, deelt ze dus voor het eerst weer een foto van zichzelf sinds de mishandeling. Dit heeft ze misschien een tijd verborgen omdat ze mogelijk verwondingen aan haar hoofd had. Nu lijkt op haar nieuwste foto te zien dat ze geen wonden heeft op haar hoofd. Wel zou ze dit nog deels kunnen verbergen met haar pony die ze slim heeft gepositioneerd over haar wenkbrauw heen. Helemaal zeker is het dus nog niet dat ze geen verwondingen meer heeft.

Lil Kleine gespot met een andere vrouw tijdens voorwaardelijke vrijlating

Nu Jaimie een beetje aan het bijkomen is van al het drama, leek het Lil Kleine een goed idee om maar gelijk door te pakken en af te spreken met een andere vrouw. Hij zou volgens Juicechannel en Roddelpraat gespot zijn met Kelly van der Minne. Zij heeft eerder meegedaan met het programma ‘Love Island’. Zou dit betekenen dat Jaimie de relatie officieel beëindigd heeft en Jorik daarom maar gauw opzoek is gegaan naar iemand anders? Het is overigens niet de eerste keer dat de Pauperkabouter wordt gespot met Kelly. Vorige zomer met een vakantie werden zij ook al samen gezien op een boot, toen wel in groepsverband. De twee kennen elkaar dus al langer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.