Lekte Jaimie Vaes zelf beelden uit van mishandeling door Pauperkabouter Lil’ Kleine?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De gelekte camerabeelden waarop pauperkabouter Lil’ Kleine zijn vriendin Jaimie Vaes mishandeld zijn mogelijk door Jaimie zelf gedeeld.

Op camerabeelden is te zien hoe Lil Kleine een vrouw flink mishandeld. Het zou gaan om zijn eigen vriendin Jaimie Vaes. Waarom Jaimie nog bij Jorik blijft is de vraag. Want hoe ver moet deze pauperkabouter gaan voordat Jaimie haar spullen pakt. De beelden komen trouwens van de beveiligingscamera van het pand waar Lil Kleine en Jaimie wonen. En die zijn alleen in te zien door inwoners en beveiliging van het pand. De vraag is nu of jaimie zelf aan de bel getrokken heeft of er een anonieme buurvrouw is die haar te hulp heeft geschoten?

Lees ook: Jaimie Vaes poseert voor opvallende foto in luxe badkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Yvonne Coldeweijer trok al aan de bel

Jaimie heeft misschien zelf de beelden gelekt, maar er moest natuurlijk wel iemand zijn die daar iets mee wilde doen. Gelukkig was daar Yvonne Coldeweijer die als reddende engel tevoorschijn kwam. Op haar Instagram account was zondag te zien hoe Lil Kleine een vrouw, waarschijnlijk Jaimie, aan haar haren uit een auto trekt en haar hoofd tussen het portier en de auto klemt. Gelukkig wordt het nieuws serieus opgepakt. De politie is namelijk gelijk langs geweest en heeft Jorik meteen in de boeien geslagen. Dat geeft Jaimie hopelijk weer wat rust.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@jaimievaes)

Hoe lang houdt Jaimie het nog vol?

Ondanks alles blijft Jaimie nog bij Lil Kleine. Veel mensen snappen niet waarom de bloedmooie vrouw nog ook maar een seconde langer met de pauperkabouter door wil brengen. Overal klinkt eigenlijk hetzelfde geluid: Jaimie moet zo snel mogelijk haar koffers pakken, voordat Lil Kleine nog verder gaat met zijn misbruik praktijken. Want genoeg is ook echt genoeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.