Om deze 3 redenen blijft Jaimie Vaes bij agressieve Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Lil’ Kleine is nog steeds verdachte van het mishandelen van zijn verloofde Jaimie Vaes. Jaimie zou daar zo snel mogelijk weg moeten zou je denken, maar er zijn meerdere redenen waarom ze dit voorlopig waarschijnlijk niet gaat doen…

Lil’ Kleine mishandelt zijn verloofde

De pauperkabouter is onlangs aangehouden nadat er een video verscheen van het mishandelen van Jaimie. Te zien is dat hij zijn verloofde uit de auto trekt aan haar haren en haar hoofd tussen de autodeur klemt. Deze heftige beelden hebben ervoor gezorgd dat Lil Kleine gearresteerd is en een aantal nachten op het politiebureau in Amsterdam moest overnachten. Nu is Lil Kleine weer op vrije voeten en snel naar het buitenland gevlucht. Dit is niet de eerste keer dat Jaimie Vaes het slachtoffer zou zijn geworden van Lil’ Kleines acties. Afgelopen zomer ging ook al rond dat hij Jaimie Vaes zou hebben verwond in een hotelkamer op Ibiza.

Jaimie heeft na het incident in de auto geen contact meer gehad met de rapper. In plaats daarvan is ze druk in beraad met zichzelf. Want wat moet ze nou doen? Er zijn in ieder geval een aantal signalen die erop wijzen dat ze Jorik Scholten niet gaat verlaten vanwege de incidenten.

Lees ook: Wat is er gebeurt met realityster Jaimie Vaes?

1. Lil Kleine heeft belastende beelden die Jaimies leven kunnen schaden

Er gaat al langer het gerucht dat Jaimie door haar verloofde wordt gechanteerd met bepaald videomateriaal. Wat er te zien zou zijn in deze video is onbekend. Wel is duidelijk dat de beelden zo belastend kunnen zijn voor Jaimie dat ze er maar over zwijgt. Er zou namelijk zelfs sprake zijn van een verlies van de voogdij over zoontje Lío wanneer deze beelden zouden uitlekken. Lil’ Kleine heeft Jaimie hiermee dus erg stevig in de greep.

2. Jaimie wilt onderhandelen voordat ze vertrekt

Wat Jorik kan, kan Jaimie ook moet ze gedacht hebben. Hij chanteert haar met een video, zij chanteert hem met het dreigen om aangifte te doen. In ruil voor het niet doen van aangifte tegen de mishandeling wilt Jaimie geld zien. Veel geld. Ze zou aangegeven hebben dat ze wilt dat Jorik Scholten een huis voor haar regelt in centrum Amsterdam. Het huis waar ze nu samen wonen staat namelijk volledig op naam van Lil’ Kleine. Ze wilt een veilige, goede omgeving voor hun zoon en eist dat Jorik dit voor hen regelt als vader van. De kans zit er dik in dat Jaimie alsnog aangifte gaat doen als Jorik moeilijk gaat doen over geld, en dat kan hem een gevangenisstraf opleveren.

3. Als vriendin van Lil’ Kleine heb je beroemdheid en faam

Als laatst is er voor Jaimie nog een reden waarom ze niet gewoon vertrekt. Lil’ Kleine is in Nederland een grote BN’er, dat blijkt maar weer uit hoe wijdverspreid het nieuws over mishandeling wordt gedeeld. Jaimie zou zonder de rapper niet staan waar ze nu is. Zelf heeft Jaimie niet veel opgebouwd en heeft zelf geen eigen auto, geld of huis. Hij voorziet Jaimie dus van haar eerste levensbehoeften en zorgt er ook voor dat Nederland haar leerde kennen. Jaimie heeft ondertussen een aantal bekende vrienden en vriendinnen waaronder Koen Kardashian en Estelle Cruijff, en heeft een eigen realityserie gekregen op Discovery+ genaamd Jaimie: In The Vaes Lane. Dit zou ze zonder bekendheid als ‘vriendin van’ niet bereikt hebben.

Lees ook: Brekend: Lil’ Kleine nog dieper in de problemen na nieuwe misstap.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.