Foto: Zo zag je Emma Heesters nog nooit!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is een van de mooiste zangeressen van Nederland. Maar je zag haar nog nooit, zoals op deze foto!

Zangeres Emma Heesters is goed in de aandacht grijpen. Ze weet precies wat haar fans willen, wat de media graag wilt zien en hoe ze in de spotlight terecht komt en vervolgens de aandacht vast houdt. Emma is daarmee een media tycoon. Iemand tot in de puntjes haar hele imago heeft bepaald. Dus de momenten dat Emma iets anders doet, wat niet helemaal in de lijn der verwachting valt, dan pakt ze daar natuurlijk vol de aandacht mee. Neem bijvoorbeeld haar nieuwe foto op Instagram. Emma weet precies hoe ze met haar nieuwe look alle aandacht op zich laat vallen.

Lees ook: Emma Heesters wil haar pluspunten laten vergroten
Godfather Emma Heesters

In een luxe wit pak poseert Emma stoer op de foto. Waar Emma normaal door het leven gaat als braaf en onschuldig meisje en daar soms heel bewust van afstapt met een verleidelijk foto hier en daar, is dit toch wel een look die je nog niet eerder gewend bent van de blonde zangeres. Emma profileert zich als een Boss Bitch die alles voor elkaar kan krijgen wat ze wil. Als een soort Godfather-figuur poseert ze in het grimmige studiolicht. Deze Emma wil je absoluut niet tegenkomen ’s nachts. Gevaarlijke Emma geeft je namelijk een offer you can’t refuse, gevolgd door een avondje sleeping with the fishes.

Emma Heesters mag weer los

Met haar nieuwe look lijkt Emma te willen zeggen ‘pas op wereld, hier ben ik’, en dat klopt ook als een bus. Emma focust zich de laatste tijd volledig op haar nieuwe muziek en optredens. Het bewijst maar weer dat zelfs een jaar waarin weinig mogelijk is, Emma niet doet stoppen. De zangeres gaat door en maakt goed duidelijk waarom ze bij de absolute top van de Nederlandse zangeressen hoort. Emma is een grandioos groot talent dat van elk optreden een feestje maakt. Ze is een genot om te zien op het podium.
Waar gaat Emma heen?

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat Waar Ga Je Heen?, de mega hit van Emma waar ze destijds flink aan populariteit won, uit is gekomen. Emma heeft in het afgelopen jaar niet stilgezeten en is nog steeds flink bezig met haar carrière. Het afgelopen jaar bracht veel toffe projecten en samenwerkingen voor Emma en hier en daar een nummer 1 hit. Emma lijkt zich de komende tijd meer te willen gaan focussen op eigen muziek. Ook heeft ze natuurlijk nog steeds haar goedlopende YouTube kanaal, waar al haar trouwe fans elke week op nieuwe content zitten te wachten. Emma heeft het dus ontzettend druk en dat is goed. Het laat maar weer zien dat Emma Heesters absoluut in de top van de muziekwereld hoort.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!