Foto: Yolanthe Cabau heeft eigenaardige manier om aan proteïne te komen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor iemand die er zo goed uit ziet als Yolanthe is het belangrijk om genoeg proteïne binnen te krijgen. En dat doet ze op deze manier. 

Yolanthe Cabau heeft een nogal bijzondere manier van aan haar proteïne komen. Ze drinkt namelijk elke dag een shake. En niet zomaar een shake. Nee, een met een proteïne poeder dat ze zelf verkoopt. En daar wil Yolanthe jouw alles over vertellen. De voordelen van het magische poeder spreken voor zich als je kijkt naar het lichaam van Yolanthe. Maar gelukkig geeft ze er zelf ook nog een beetje uitleg bij. En daarnaast krijg je in de video’s weer het prachtige en sportieve lichaam van Yolanthe te zien en dat wordt natuurlijk altijd gewaardeerd.

Lees ook: Foto: Yvonne Coldeweijer waarschuwt Yolanthe Cabau voor gevaarlijke nieuwe vriend

Yolanthe zit de hele dag aan de Cookies and Cream

Zoals je ziet zit Yolanthe het liefste lekker te eten van de Cookies and Cream. Dat klinkt natuurlijk niet meteen heel gezond, maar als Yolanthe zegt dat het kan, dan moet het zo zijn. Zij eet dit spul namelijk dagelijks en er zijn maar weinig vrouwen in Nederland en daarbuiten met een beter lichaam dan Yolanthe heeft. Zij zal dus wel wat van fitness en gezonde voeding weten.

Yolanthe legt de voordelen nog even uit

Of je nu wilt afvallen of aankomen, Yolanthe maakt het allemaal duidelijk waar je het poeder voor kan gebruiken. En dat is fijn, want een heleboel mensen kopen zulk spul blind en doen dan maar wat en zijn vervolgens teleurgesteld dat het niet het juiste resultaat heeft behaald. Met Yolanthe aan je zij hoef je daar in ieder geval niet over in te zitten. Als je de video’s van de knappe actrice volgt kan je precies zien hoe je op jouw ideale gewicht komt. Yolanthe vindt het namelijk fijn om anderen te helpen met het vinden van een gezonde leefstijl.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

GTST-actrice Sophie Bouquet deelt heerlijke video vanuit de hot tub

Sophie Bouquet heeft het momenteel heerlijk naar haar zin op vakantie. De prachtige actrice is even aan het afkoelen in het bubbelbad. 

Foto: Beeldschone Dionne Stax straalt in luchtig jurkje

Dionne Stax heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd zitten. Bij deze hete temperaturen horen ook mooie zomerse outfits, en die heeft Dionne gevonden!

Huh: Marieke Elsinga bedriegt volgers met misleidende foto

Marieke Elsinga is altijd volkomen eerlijk met haar volgers. Toch lijkt Marieke haar volgers nu wel heel erg te misleiden met deze foto.