Foto: Yvonne Coldeweijer waarschuwt Yolanthe Cabau voor gevaarlijke nieuwe vriend

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yvonne Coldeweijer doet haar uiterste best om Yolanthe Cabau van Kasbergen te waarschuwen voor haar nieuwe vriend. 

Yolanthe heeft een nieuwe vriend, namelijk Lentini Eersteling. Maar volgens koningin van de roddels, Yvonne Coldeweijer, kan ze beter op haar hoeden zijn voor Lentini. Er gaan namelijk veel verhalen over hem rond. Via haar Instagram verhaal probeert Yvonne een waarschuwing richting Yolanthe te krijgen. Lentini is namelijk slecht nieuws en Yolanthe zou hem beter zo snel mogelijk kunnen dumpen.

De nieuwe vriend van Yolanthe blijkt een beetje een vies mannetje

Yvonne stort zich volledig op de nieuwe liefde van Yolanthe. Via haar bronnen krijgt ze het ene na het andere verhaal binnen over Lentini. Hij zou het vooral erg leuk vinden om te facetimen met zijn vrienden als hij naast een mooie vrouw in bed lag, en hen dan mee te laten genieten. En hij schijnt daarnaast ook erg losbandig te zijn geweest. Een fijn figuur dus voor Yolanthe, die tot nu toe niet het beste geluk heeft gehad met mannen.

Wordt Yolanthe stiekem gefilmd?

Blijkbaar heeft Lentini wel eens meiden gefilmd tijdens een intiem moment en dat vervolgens met vrienden gedeeld. Het zou dus zomaar kunnen dat je de media over een aantal weke hoort over een erg spannend filmpje dat is opgedoken van Yolanthe. Hopelijk weet de prachtige brunette wat ze doet en let ze een klein beetje op met haar nieuwe vlam.

Yvonne vindt Yolanthe te goed voor Lentini

Yolanthe krijgt via social media veel steun en complimenten, omdat ze zichzelf zo hard inzet voor mensen. Yvonne vindt haar ook een prachtmens. En daarom vindt ze Yolanthe ook veel te goed voor haar nieuwe vriend. Het advies van Yvonne is simpel, wijs die jongen lekker ouderwets de deur. Dan hoef je ook niet meer in te zitten over eventuele problemen die hij met zich mee kan brengen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!