Foto: Woedende Boerin Annemiek Koekoek zit op paaltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is boos! Via Instagram deelt de boerin de ziedende beelden. En die laten gelijk zien waarom ze zo boos is. 

Boerin Annemiek Koekoek is normaal gesproken lekker vrolijk en ontzettend actief op Instagram. Daar kwam tot op het heden verandering in, want de boerin plaatst een foto op Instagram waarin duidelijk te zien is dat ze woedend is! Althans, woedend, één ding is zeker, ze is allesbehalve blij. In de beschrijving zegt ze waarom. Maar boerin Annemiek laat er in ieder geval geen gras over groeien.

Boerin Annemiek Koekoek plaatst ziedende foto

Onlangs plaatste boerin Annemiek Koekoek een wel heel opvallende foto via Instagram. De boerin wilt duidelijk een statement maken, en is dan ook zeker van plan om dat te doen. Op deze foto is Annemiek duidelijk woedend, althans, ze is goed boos, aan de foto te zien. Met haar handen over elkaar staat ze tegen een paaltje aan, en maakt ze zo op deze manier haar statement; “Ik zag een docu over een natuurgebied in Afrika. Een jaar was het minder groen dan andere jaren. De regering dacht dat het overbegrazing was en liet de helft van de olifanten af schieten. De jaren daarna werd het natuurgebied steeds minder groen. De planten bleek begrazing nodig te hebben om te blijven groeien“. Dit draait natuurlijk allemaal om het nieuwe stikstof beleid, Annemiek hervat; “Onze graslanden zijn net zo. Ze nemen veel meer stikstof op dan natuurland. Ze nemen veel meer stikstof op als onze koeien produceren“. Dit statement maakt ze door middel van een woedende blik in de camera. Één ding is duidelijk, de boerin is hier niet om vrienden te maken..

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek loopt verwonding op na knokpartij

Boerin Annemiek Koekoek toont onverwachte kant

Onlangs plaatste Annemiek Koekoek een ontzettend opvallende foto op Instagram, die we het laatste zouden verwachten tussen de foto’s van deze nuchtere boerin. Op deze foto was namelijk de kant van de toch niet zo nuchtere boerin te zien, want die heeft ze blijkbaar ook! Op de foto is Annemiek zelf te zien, die poseert voor een fotoshoot. De outfit van de boerin liegt er niet om, het lijkt wel een soort nachtjapon, met een open voorkant. In ieder geval is de outfit nogal en totaal niet wat men zou verwachten van de boerin. Deze fotoshoot deed ze natuurlijk niet zomaar, Annemiek poseerde hier namelijk voor geen magazine minder dan de enige echte Linda! En Annemiek is te vinden in de rubiek ‘Beauty & Brains’. Nou beauty is ze zeker, en brains zal ze vast ook niet tekort aan komen. Er zullen vast nog meer kiekjes in deze editie van de Linda staan, dan Annemiek nu plaatst op Instagram. Annemiek is tenslotte wel meer dan één foto waard. Ga jij de Linda editie met boerin Annemiek erin halen?

Lees ook: Foto: Smerige Boerin Annemiek Koekoek sproeit hokje schoon

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!