Foto: Woedende Boerin Annemiek Koekoek zit op paaltje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek is boos! Via Instagram deelt de boerin de ziedende beelden. En die laten gelijk zien waarom ze zo boos is. 

Boerin Annemiek Koekoek is normaal gesproken lekker vrolijk en ontzettend actief op Instagram. Daar kwam tot op het heden verandering in, want de boerin plaatst een foto op Instagram waarin duidelijk te zien is dat ze woedend is! Althans, woedend, één ding is zeker, ze is allesbehalve blij. In de beschrijving zegt ze waarom. Maar boerin Annemiek laat er in ieder geval geen gras over groeien.

Boerin Annemiek Koekoek plaatst ziedende foto

Onlangs plaatste boerin Annemiek Koekoek een wel heel opvallende foto via Instagram. De boerin wilt duidelijk een statement maken, en is dan ook zeker van plan om dat te doen. Op deze foto is Annemiek duidelijk woedend, althans, ze is goed boos, aan de foto te zien. Met haar handen over elkaar staat ze tegen een paaltje aan, en maakt ze zo op deze manier haar statement; “Ik zag een docu over een natuurgebied in Afrika. Een jaar was het minder groen dan andere jaren. De regering dacht dat het overbegrazing was en liet de helft van de olifanten af schieten. De jaren daarna werd het natuurgebied steeds minder groen. De planten bleek begrazing nodig te hebben om te blijven groeien“. Dit draait natuurlijk allemaal om het nieuwe stikstof beleid, Annemiek hervat; “Onze graslanden zijn net zo. Ze nemen veel meer stikstof op dan natuurland. Ze nemen veel meer stikstof op als onze koeien produceren“. Dit statement maakt ze door middel van een woedende blik in de camera. Één ding is duidelijk, de boerin is hier niet om vrienden te maken..

Lees ook: Foto: Boerin Annemiek Koekoek loopt verwonding op na knokpartij

Boerin Annemiek Koekoek toont onverwachte pikante kant

Onlangs plaatste Annemiek Koekoek een ontzettend opvallende foto op Instagram, die we het laatste zouden verwachten tussen de foto’s van deze nuchtere boerin. Op deze foto was namelijk de pikante kant van de toch niet zo nuchtere boerin te zien, want die heeft ze blijkbaar ook! Op de foto is Annemiek zelf te zien, die poseert voor een fotoshoot. De outfit van de boerin liegt er niet om, het lijkt wel een soort nachtjapon, met een open voorkant. In ieder geval is de outfit nogal pikant en totaal niet wat men zou verwachten van de boerin. Deze fotoshoot deed ze natuurlijk niet zomaar, Annemiek poseerde hier namelijk voor geen magazine minder dan de enige echte Linda! En Annemiek is te vinden in de rubiek ‘Beauty & Brains’. Nou beauty is ze zeker, en brains zal ze vast ook niet tekort aan komen. Er zullen vast nog meer pikante kiekjes in deze editie van de Linda staan, dan Annemiek nu plaatst op Instagram. Annemiek is tenslotte wel meer dan één foto waard. Ga jij de Linda editie met boerin Annemiek erin halen?

Lees ook: Foto: Smerige Boerin Annemiek Koekoek sproeit hokje schoon

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ontmaskerd! De Panda van The Masked Singer kan haar identiteit niet langer verbergen

In The Masked Singer is het de bedoeling dat een identiteit geheim blijft, maar deze BN'er zit overduidelijk in het pak van de schattige Panda!

Foto: Nietsvermoedende Lieke Martens stiekem gekiekt in kleedkamer door teamgenote

Voetbalster Lieke Martens heeft heel laat pas door dat ze wordt gefotografeerd in de kleedkamer... oeps!

Video: Eva Jinek duikt ineens onder bureau bij Mattie Valk tijdens radio-uitzending

Eva Jinek was onlangs te gast bij Q Music. Hier leek de blonde presentatrice zich al wel héél snel op d'r gemak te voelen. Misschien wel té snel...