Foto: Boerin Annemiek Koekoek loopt verwonding op na knokpartij

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek komt onder het genot van een wijntje tot rust na een flinke worsteling op haar eigen boerderij…

Boerin Annemiek Koekoek deelt ernstige beelden via Instagram. De boerin laat haar verwonding zien. Hoe dit is gekomen legt Annemiek allemaal uit via haar Instagram account. In ieder geval is de boerin er slecht aan toe. Gelukkig kan ze na deze verwonding nog altijd normaal functioneren. En ondanks de wond, ziet ze er nog steeds goed uit.

Boerin Annemiek knokt met prikkeldraad

Onlangs deelde Annemiek Koekoek een ernstige foto via Instagram. De boerin deelde namelijk een foto waarin te zien was hoe ze aan het lunchen en shoppen was samen met een vriendin. Nu zou je denken, wat is daar ernstig aan? Nou, de volgers van Annemiek Koekoek hadden iets opvallends opgemerkt aan het hoofd van de boerin op de foto. Ze had namelijk tussen haar ogen, op haar neus een snee zitten. De hechte volgers die Annemiek heeft werden natuurlijk gelijk bezorgd! Een foto later legde de boerin het verhaal van het ongeluk uit. “Bedankt voor jullie bezorgdheid! Ja, heb lopen knokken met ons prikkeldraad“. Gelukkig is Annemiek er nog heel vanaf gekomen, want dat had ook anders kunnen aflopen. Deze boerin is dus wel een vechtersbaasje, want ze is niet vies van een knokpartijtje. Niet met iemand dan, maar met prikkeldraad! Je moet het maar durven..

Lees ook: Boerin Annemiek Koekoek confronteert volgers met deze smakelijke foto’s 

Boerin Annemiek deelt video van dolblije koeien

Boerin Annemiek deelde laatst een ontzettend aandoenlijke video. Op deze video was te zien hoe de boerin haar koeien vrij liet! Althans, vrij, ze liet ze los in de wei. De koeien waren natuurlijk helemaal blij en hyper geworden hierdoor, dus dat levert een prachtig resultaat op voor op de video. Annemiek is duidelijk ontzettend trots op d’r koeien, want ze deelt vaak foto’s en video’s van de beesten. Annemiek is waarschijnlijk nu dus net zo blij als de koeien zelf, omdat ze weer de wei in mogen. Annemiek; “Daar gaan ze!, #koeiendans #weidegang #blijeboerin“. Annemiek is een gelukkig vrouw nu de koeien los zijn. Onlangs gaf Annemiek antwoord op misschien wel één van de meest gestelde vragen die de boerin krijgt, namelijk hoeveel koeien ze had. “Een koe is een melkgevende rund, dus wij hebben 115 koeien”. Dat is niet niks, Annemiek!

Boerin Annemiek deelt foto

Onlangs deelde boerin Annemiek een foto die we van iedereen behalve haar hadden verwacht. Op deze foto is namelijk te zien hoe de boerin in een toch wel outfit poseert voor de camera. Is dit niet totaal uit je comfort zone, Annemiek? In ieder geval levert deze fotoshoot wel prachtige beelden op, die Annemiek dan stiekem ook wel vol trots presenteert via haar Instagram account. Deze foto’s worden niet voor zomaar iets gemaakt, ze zijn voor de Linda! Annemiek stond dus gewoon met haar hoofd in één van Nederland’s bekendste magazines. En dat als nuchtere boerin!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!