Foto: Smerige Boerin Annemiek Koekoek sproeit hokje schoon

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Annemiek Koekoek heeft een grote schoonmaak gehouden. Haar eigen huis heeft de ijverige boerin overgeslagen. In plaats daarvan gaat ze heel ergens anders aan de slag, met hetzelfde resultaat: zelf helemaal vies worden.

Annemiek Koekoek maakt maar eens de stal schoon. En nee, dit keer is dit geen ander woord voor haar eigen kamer. Het gaat nu om een letterlijke stal. Die van haar kalveren. Het is ook wel een type dier dat de boel erg vies kan maken en af en toe moet alles dan weer spik en span. Annemiek is de beroerdste niet en gaat helemaal zelf aan de slag met de stal. Uiteindelijk heeft ze wel een klein probleempje: haar gezicht is helemaal vuil. De lachende boerin vond dat de ideale gelegenheid om online een foto te plaatsen van haar vieze gezicht. Het schoongemaakte hok laat ze achterwege, maar dat zal ongetwijfeld door de activiteiten van deze superboerin wel goed gekomen zijn. Ze ziet haar vieze gezicht dan ook waarschijnlijk als bewijs voor al haar werkzaamheden.

Annemiek niet vies van avontuur

Vaak gaat ze een schoonmaakbeurt niet uit de weg, deze ouderwetse boerin. Of het nou om haar eigen boerderij gaat of om haar huishouden. Annemiek vindt dat zelfs leuk. Bovendien heeft ze nog zat overalls liggen die allemaal vies mogen worden. Onverwachts komt het meeste vuil op haar gezicht, maar ook dat kan ze wel goed hebben. Zolang ze maar blijft lachen zie je nog steeds de boerin door het vuil heen. Voor Annemiek is het gewoon een nieuwe dag op de stal, maar voor haar volgers is het een gratis inside look in haar boerenbestaan. Dat bestaan bestaat blijkbaar uit meer dan tractoren en melken, echter is Annemiek goed ingewerkt na al die jaren.

annemiek koekoek post

Boerin past niet in een hokje

Je kan deze boerin niet echt in één hokje plaatsen. Ze is namelijk ook nog eens model. De ijverige veehoudster ken je vast ook van haar deelname aan Boer zoekt vrouw, terug in 2020, waar ze alleen achterbleef. Daarna had ze ook weinig succes bij Expeditie Robinson een jaar later. Ze doet dus maar al te graag echt van alles en we hebben moeite om haar te plaatsen. Gelukkig blijft er een constante factor in haar leven: de stal vol kalveren. Dat doet ze allemaal al jaren en naar verwachting gaat ze er nog jaren mee door. Waar je haar niet in een hok moet plaatsen, kan in een vieze stal, eventueel met bezem, dus prima.

Koekoek is weer helemaal schoon

Na de schoonmaak is dus alles schoon, behalve Annemiek zelf. Gelukkig weet ze daar de juiste gereedschappen ook te vinden in de stal. Toevallig lag de sproeier nog klaar en moest ze, noodgedwongen, de sproei op zichzelf richten. Een vies model werkt toch minder goed voor een foto, al valt het natuurlijk wel op. Laatst stond ze nog in de Linda met een foto en interview. Toen nog wel schoon en ook nog is zonder overal.

Annemiek laat sproeier aan?

Waarschijnlijk is de sproeier nog niet voldoende om al het vuil weg te krijgen en pakt ze ook nog even de douche, voordat ze begint aan haar volgende klus. Dat kan, zoals hierboven beschreven, van alles zijn, maar waarschijnlijk is het eerst even bijkomen van dit avontuur.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Ashley Zaat deelt spannende video van backstage party in korte jurkjes

Ashley Zaat is altijd kleurrijk gekleed. Ook nu heeft ze weer een heerlijk kleurrijk jurkje aan.

Video: Wilde Dionne Stax laat zich zakken in strak tuigje

Dionne Stax verbaast haar volgers elke keer weer. Nu doet ze gekke dingen in een wel erg strak tuigje!

Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.