Foto: Vanwege dit detail knappen fans van Max Verstappen massaal af op nieuwe helm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Max Verstappen met een spraakmakende nieuwe helm zou komen voor dit F1-seizoen stond buiten kijf. Toch had de coureur vast niet verwacht dat zijn volgers massaal zouden vallen over dit kleine detail…

Max Verstappen laat details op nieuwe helm zien

Het is toch elk Formule 1-seizoen weer een dingetje; de onthulling van de nieuwe helm van Max Verstappen. Vorig jaar wist hij met zijn gouden helm, en ook de speciale Zandvoort-helm de harten van de fans sneller te laten kloppen. Is het Max en z’n team dit jaar ook gelukt om een mooie helm te ontwerpen? In één oogopslag lijkt dat zeker het geval! De helm is clean, niet te druk qua kleuren en straalt bovendien kracht uit. Aan de plakplaatjes van de vele geldschieters ontkom je helaas niet. Naast het logo van hoofdsponsor Red-bull zijn er uiteraard nog een flink aantal andere sponsoren op de helm te vinden. Tussen het wit en oranje zijn Jumbo, EA Sports en meer te zien. Als min of meer alles klopt, waarom zijn er dan alsnog veel negatieve geluiden te horen? Het heeft met één van die sponsor-plakplaatjes te maken…

Viaplay-haat van F1-kijker na onthulling nieuwe helm

Het gaat om de naam van Viaplay, de zender die in Nederland en een aantal andere landen de uitzendrechten van de Formule 1 in handen heeft. Zodra mensen het prominent aanwezige logo van Viaplay op de helm zagen staan, was de pret al verziekt. De streamingdienst wordt in de comments daarom ook finaal afgebrand. Het is algemeen bekend dat de vocale meerderheid niet weg is van de commentatoren en analisten bij de zender, en dat er ook regelmatig geklaagd over haperend beeld en slecht ladende streams. Reden genoeg voor veel F1-fans om over te stappen naar F1 TV, het officiële streamingkanaal van de Formule 1. Deze is iets goedkoper dan Viaplay, maar mist de series, films en andere extra’s die Viaplay wél te bieden heeft.

Fans reageren op nieuwe helm Max Verstappen

De reacties onder de foto’s van de nieuwe helm van Max Verstappen gaan veelal over het betwiste Viaplay-logo. Zo wordt er gezegd: “Jammer van dat ViaPlay logo” en “Is de helm ook leverbaar zonder Viaplay?” Iets verderop zijn er zelfs een hoop kots-emoijs te zien! Al met al zijn de fans dus niet heel positief, maar oorlog in de comments-sectie is natuurlijk wél altijd vermakelijk. Er is namelijk ook meer dan voldoende tegengeluid van fans die de helm wél zien zitten. Zij vergeten even hun Viaplay-haat en kijken vooral naar de twee sterren op de helm. Veel kijkers hopen natuurlijk dat er volgend seizoen drie sterren op de helm staan!

Max Verstappen krijgt flinke kritiek op social media

Verder heb je ook nog de reacties van Lewis Hamilton-fans die ruzie komen zoeken. Daarbij verwijzen zij naar de vele incidenten van de voorgaande seizoenen. Kritische kijkers vinden Max een slechte teamgenoot, omdat hij soms te egoïstisch is en de radio negeert. Daarnaast is het natuurlijk discutabel hoe sportief hij zich gedraagt tegenover zijn tegenstanders, maar van deze kritiek lijkt Max zich gelukkig niets aan te trekken. Hij lijkt enthousiast voor het nieuwe seizoen. In zijn nieuwe post op Instagram zegt hij er dan ook klaar voor te zijn; de beschrijving bij de foto is “2023 ready”. Op zondag 5 maart is de eerste wedstrijd van het seizoen, GP van Bahrein. Er wordt komend seizoen ook weer op het circuit van Zandvoort geracet. De GP van Nederland is op 27 augustus. Een andere populaire datum op de agenda van Nederlandse F1-fans: Spa-Francorchamps vindt plaats op 30 juli. Dit seizoen doet er bovendien nóg een Nederlander mee aan de Formule 1, namelijk Nyck de Vries. Hij gaat rijden bij AlphaTauri, het zusterteam van Redbull en ook het team waar Max debuteerde (toen het team nog Toro Rosso heette).

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...

Hugo de Jonge zwaait af in gezelschap van harig beest en mooie dochter (foto’s!)

Hugo de Jonge laat weten dat hij bezig is met zijn afscheidsspeech en laat dan een foto zien met prachtige dochter!