Foto: Vaders kijken massaal Jeugdjournaal dankzij razend knappe Annabelle Zandbergen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ontzettend knappe presentatrice Annabelle Zandbergen betovert alle huisvaders van Nederland met aantrekkelijke look.

Annabelle Zandbergen is de prachtige presentatrice van het NOS Jeugdjournaal

De heerlijke presentatrice Annabelle Zandbergen is nu al de meest geliefde Nederlandse presentatrice onder de Nederlandse huisvaders. Die genieten namelijk enorm van de prachtige dame op hun scherm, elke keer dat ze met hun kinderen het NOS Jeugdjournaal moeten bekijken. Dat hebben ze bij de NOS wel slim aangepakt. Elke vader wil nu samen met zijn zoon of dochter het NOS Jeugdjournaal aanzetten om meer te kunnen zien van de knappe brunette. En daarmee wordt Annabelle Zandbergen steeds bekender bij het Nederlandse publiek. De aantrekkelijke dame gaat goed om met haar nieuwe aandacht en plaatst online flink wat foto’s om haar nieuwe volgers een beetje tevreden te houden.
De knappe brunette Annebelle Zandbergen heeft een prachtige lach

Er is een hoop aan Annebelle Zandbergen op te merken dat echt ontzettend fijn is om naar te kijken, maar een van de eerste dingen die je zal opmerken is haar prachtige lach. De knappe brunette heeft een ontzettend fijne glimlach, waarmee ze gelijk heel erg lief en zorgzaam overkomt. Er zijn dan ook een hoop mannen die als een blok vallen voor de charmes van deze knappe presentatrice.
Annebelle Zandbergen houdt van voetbal

Er is nog veel meer om van te houden als het gaat om Annabelle Zandbergen. En dan gaat het niet alleen maar om haar uiterlijk. Want als man wil je natuurlijk ook iemand waar je een beetje mee kan praten op den duur. Maar daar hoef je jezelf bij Annabelle Zandbergen helemaal geen zorgen om te maken. Want de knappe brunette weet namelijk alles van voetbal. De stoere dame speelt zelf ook regelmatig en is dus gelijk wat ruiger dan andere vrouwen. Annabelle Zandbergen hoeft ook dus niet met fluwelen handschoentjes worden aangepakt.
Annabelle Zandbergen is nog altijd een feestbeest

Ondanks haar werk bij het NOS Jeugdjournaal is Annabelle Zandbergen nog steeds een enorm feestbeest. Ze moet natuurlijk een iets braver imago onderhouden vanwege haar werk, maar het liefste gaat ze nog welk weekend helemaal los op harde muziek. En die wens zie je ook wel terugkomen in de foto hierboven. Daar staat de knappe brunette verleidelijk achter een draaitafel.
Annebelle Zandbergen geniet van het leven

De prachtige brunette geniet volop van het leven. Ze houdt er enorm van om op vakantie te gaan en af en toe een lekker drankje te pakken. En dat is wel fijn, want dat levert natuurlijk weer een heleboel nieuwe mooie foto’s op. De knappe brunette is hier te zien met haar kenmerkende knappe lach. Daarmee weet ze alle huisvaders van Nederland flink te betoveren. Die genieten van al haar prachtige plaatjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.