Foto: Sylvie ‘SM’ Meis schokt fans in uitdagend pakje vanuit hotelkamer

Datum: 

Categorie:

De modieuze Sylvie Meis bewijst even aan haar volgers hoe méga knap de blondine is in jurkje met diepe V-hals! 

Sylvie Meis verwent volgers met mirror-selfie

De beeldschone Sylvie Meis is zonder twijfel een echt stijlicoon en dat laat ze maar al te graag zien aan haar volgers op social media. In haar nieuwste post bewijst ze opnieuw waarom ze een rolmodel is voor fashionistas over de hele wereld. In een schitterend jurkje met een prachtige V-hals en diamanten randen straalt ze als nooit tevoren! Ongelooflijk hoe de 45-jarige Sylvie staat geposeerd voor de spiegel. De mirror selfie die ze heeft gemaakt is werkelijk adembenemend en laat haar schoonheid op een fantastische manier zien. Met deze weergaloze foto verwent ze haar volgers en inspireert ze hen om ook het beste uit zichzelf te halen. Kortom, Sylvie Meis is niet alleen een prachtige vrouw, maar ook een inspiratie voor velen.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis laat zich helemaal zien in doorschijnend jurkje

sylviemeis_jurk

Sylvie Meis wordt op handjes gedragen in hotel

Het lijkt erop dat Sylvie Meis een zeer luxe en op maat gemaakt verblijf heeft in het hotel waar ze momenteel verblijft. Dat we ook niet anders verwachten van 45-jarige blondine. Het feit dat haar initialen gebreid zijn in het kussen geeft aan dat het hotel veel aandacht besteedt aan details en persoonlijke service. Het is gebruikelijk dat luxe hotels extra inspanningen leveren om ervoor te zorgen dat hun gasten zich comfortabel en welkom voelen tijdens hun verblijf. Het gebaren van persoonlijke aandacht, zoals het gebreide linnen kussen, draagt bij Sylvia aan een extra positieve ervaring. Dit zal er zeker voor zorgen dat de knappe blondine weer terug zal keren naar het hotel in de toekomst waar ze nu verblijft door deze unieke actie!

Lees ook: Foto: Sylvie Meis poseert in nietsverhullende sportoutfit

sylviemeis

Sylvie Meis is vandaag jarig!

De knappe Sylvie Meis is van vandaag jarig en de beste vrouw is 45 jaar geworden! Sylvie is een inspirerende vrouw die haar dromen heeft waargemaakt door middel van hard werk en toewijding. Sylvie begon als een jong meisje uit de provincie en heeft zich ontwikkeld tot een succesvolle ondernemer, ambassadeur en presentator laat ze weten op haar Instagram. Ze gelooft sterk in de kracht van visualisatie, discipline, werk en karma! Ze heeft wat ups en downs in haar leven ervaren, maar deze hebben haar gevormd tot de persoon die ze nu is: een sterke, succesvolle moeder die trots is op haar prestaties.

Sylvie Meis viert haar verjaardag met heerlijk kiekje

Haar devies is om in jezelf te geloven, hard te werken, te bloeien en nooit op te geven. Ze adviseert iedereen om het leven te vieren en trots te zijn op wie je bent, want dat is de enige manier om te bereiken wat je wilt in het leven en om van jezelf te houden. Vandaag viert ze haar prestaties met champagne en cake, en dat is een mooie herinnering aan het belang van het vieren van successen en het waarderen van wie je bent en wat je hebt bereikt. Sylvie Meis is een voorbeeld van hoe je met hard werken en een positieve mindset je dromen kunt waarmaken. Met onderstaand kiekje viert ze haar verjaardag op Instagram, en wat is ze wederom een plaatje om naar te kijken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!