Foto: Sylvie Meis laat zich helemaal zien in doorschijnend jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een enorm knappe vrouw, die graag de meest verleidelijke outfits koopt. Deze keer heeft ze een doorschijnende jurk aangetrokken. 

Doorschijnend jurkje doet wonderen voor Sylvie Meis

De knappe presentatrice heeft een voorliefde voor jurkjes die haar er verleidelijk uit doen zien. Die neemt ze dan ook graag mee op reis en trekt ze maar al te graag aan tijdens evenementen en fotoshoots. Zo weet Sylvie in ieder geval zeker dat ze mooi op de foto terecht komt. Ook op de foto hieronder heeft Sylvie flink haar best gedaan op haar outfit. De zwarte jurk ziet er werkelijk waar geweldig uit en zorgt ervoor dat je het bloedmooie van Sylvie nog net even wat beter kan bekijken. En natuurlijk vinden haar volgers dat alleen maar leuk. Die smullen van de leuke foto’s van deze knappe dame.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis poseert in nietsverhullende sportoutfit
Het prachtige van Sylvie Meis op camera

De knappe blondine laat met deze jurk maar weer eens heel goed zien waarom er zoveel mannen helemaal gek op haar zijn. De jurk geeft nog even extra goed zicht op het prachtige van Sylvie en wat een is het ook! Sylvie heeft duidelijk hard haar best gedaan om er zo goed uit te kunnen zien. En dat zie je er ook wel vanaf. Zelfs voor Sylvie haar doen is dit een buitengewoon goede foto. En dat wil wat zeggen. Sylvie weet in ieder geval met haar foto veel reacties los te maken bij haar volgers. Die kunnen alleen maar genieten van de outfit van de knappe blondine.
Sylvie Meis kijkt met blik in de camera

Maar het bleef niet bij slechts één verleidelijk jurkje, want Sylvie kwam met nog een hele mooie foto aanzetten. En daarop heeft ze het zwarte jurkje verruild voor een witte. En in dat witte jurkje kijkt ze nog even richting de camera. Het zorgt natuurlijk voor een ontzettend prachtige foto. Sylvie ziet er wel vaker goed uit, maar dit is toch echt even een hoogtepuntje voor de blondine. Met haar verleidelijke blik weet ze ook nog eens alle Nederlandse mannen helemaal wild te maken. En dat allemaal met slechts deze ene foto. Dat is toch wel een heel bijzonder talent van de knappe blondine.

Sylvie Meis weet hoe ze moet vermaken met haar mooie foto’s

Net als de verleidsters in sommige van de programma’s die Sylvie presenteert, weet zij zelf ook wel hoe ze het beste de aandacht kan pakken van de mannelijke kijker. En dat doet ze dan ook vol overtuiging. Even een foto met een strak pakje, of dan weer een foto met een mysterieuze glimlach of een hele blik. Sylvie Meis draait haar hand er niet voor om. En daarom is ze ook een van de meest populaire presentatrices in zowel Nederlands als Duitsland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!