Foto: Sylvie Meis poseert in nietsverhullende sportoutfit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een ongelooflijk knappe dame, maar ze wordt nog even iets mooier in deze niets verhullende sportoutfit.

Knappe blondine Sylvie Meis in strak pakje

Sylvie Meis is een enorm knappe dame met een ongelooflijk goed lichaam. En dat lichaam heeft ze, omdat ze consistent aan het sporten gaat. De combinatie van gezond eten en beweging zorgt ervoor dat Sylvie er nog steeds zo prachtig uit ziet. Al die sportmomentjes deelt Sylvie natuurlijk wel gewoon met haar volgers, zij moeten immers ook een beetje kunnen genieten. In haar niets verhullende sportoutfit laat Sylvie weer een hoop zien van zichzelf. Haar volgers kunnen weer erg tevreden zijn.

Lees ook: Foto: Sylvie Meis zit tegen muur gedrukt in minirokje

De strakke kleding van Sylvie Meis is om te smullen

Zoals je kan zien draagt Sylvie op de foto wel hele strakke sportkleding. En die zorgen ervoor dat je al veel ziet van het aantrekkelijke lichaam van de blondine. Van haar goed gevormde heupen tot haar rijkelijk gevulde topje, je krijgt echt alles mee op deze foto. Het is dan ook een erg gul plaatje van de presentatrice. Een soort cadeautje voor haar volgers, omdat zij Sylvie tot nu toe altijd gesteund hebben in wat ze doet. En dat was wel een kleine beloning waard. Dus besloot Sylvie om een mooie selfie te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis fladdert vrolijk rond op je beeldscherm

Natuurlijk is de sportkleding van Sylvie erg fijn om naar te kijken, maar het is zeker niet de enige interessante outfit die Sylvie de afgelopen tijd heeft gedragen. Zo fladderde ze laatst nog rond op Instagram in een soort verleidelijke zwarte versie van een vogelpak. Je kreeg in deze outfit wel weer veel te zien van Sylvie haar aantrekkelijke lichaam en dat was voor de meeste van haar volgers genoeg reden om een lovende reactie onder de foto achter te laten. Dat is ook niet zo gek, Sylvie ziet er ook gewoon erg goed uit hier. De kleding die ze draagt schijnt op bepaalde delen een beetje door, waardoor je extra veel te zien krijgt van het verleidelijke lichaam van de knappe blondine.

De prachtige vormen van presentatrice Sylvie Meis

Sylvie Meis is het levende voorbeeld dat trainen en gezond eten zijn vruchten afwerpt. De knappe blondine is al jaren een van de meest geliefde presentatrices van Nederland en Duitsland en met een zeer goede reden. Ze heeft een flinke dosis charisma en op camera ziet ze er altijd extra spannend uit. Ze draagt voor haar werk dan ook de meest uitdagende pakjes die ervoor zorgen dat haar lichaam nog beter te zien is. Sylvie weet wel wat de mensen thuis willen zien en ze is niet te moeilijk om ze dat dan ook te geven. Met haar aantrekkelijke lichaam weet Sylvie alle mannen voor zich te winnen. En dat is een zeer bijzonder talent wat niet elke vrouw bezit. Sylvie mag daar best een beetje trots op zijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...