Foto: Sylvana IJsselmuiden stuurt foto zonder kleding naar mazzelende volger

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is niet bang om zichzelf te laten zien., maar kennelijk stuurt ze dus ook hele pikante foto’s naar haar volgers! Ze hoeven er alleen maar héél lief om te vragen…

Sylvana IJsselmuiden houdt graag mensen voor de gek

De prachtige Sylvana IJsselmuiden kennen we natuurlijk al een hele tijd van haar hilarische presentatricerol bij Dumpert. Iedereen geniet van haar vlotte humor en ze weet altijd mensen aan het lachen te krijgen. Zo ook buiten Dumpert om. Ze heeft op haar Instagram zelfs regelmatig grapjes in haar verhaal en op haar tijdlijn staan. Ze blijft heerlijk zichzelf, zou je wel kunnen stellen. In één van haar uitgelichte verhalen op Instagram heeft ze een kopje ‘Trollen’ staan. Hier plaatst ze eens in de zoveel tijd een screenshot van een gesprek in waarin ze haar volgers voor de gek houdt.

Sylvana IJsselmuiden gaat uit de kleren op het strand

Onlangs deelde ze in haar Instagram verhaal weer zo’n heerlijk en hilarisch gesprek waarin ze iemand voor de gek houdt. Één van haar volgers wilde graag een foto van Sylvana waarop ze geen kleren aanheeft. Hij belooft dat hij de foto niet zal doorsturen en dat hij hem volledig voor zichzelf zal houden. Sylvana ziet en pakt haar kans. Ze reageert: “Oké Oké, maar echt niet doorsturen hè!” De hoop van haar volger schiet omhoog! Zou hij dan echt een foto van een schaars geklede Sylvana IJsselmuiden krijgen? Hij bevestigt nog een keer dat hij de foto écht voor zichzelf zal houden en Sylvana stuurt op haar beurt een kiekje naar haar volger. De foto is om van te gieren. De blondine heeft namelijk haar eigen hoofd gephotoshopt op het lichaam van een dikke, oude man met enkel een speedo aan. Onderaan de foto heeft ze de tekst “Goedemorgen” neergezet met een zonnetje erbij. Als kers op de taart stuurt ze erachteraan: “Vrijdagochtend motivatie voor jou, kusje!”. De volger kan van de schrik alleen nog maar reageren met een lelijk woord. Lekker gedaan, Syl! Laat je niet gek maken, maar maak ze gek!

Sylvana IJsselmuiden heeft altijd lolbroek aan

Het is al best wel een tijdje bekend dat Sylvana heerlijk van haar vakantie op Mallorca aan het genieten is. Ze deelt regelmatig prachtige vakantie foto’s. Naast dat ze lekker ligt te chillen bij het zwembad of vraagt om een potje motorboten, deelt ze ook haar liefde voor fietsen met haar volgers en fans. Voorheen plaatste ze al een foto van haar fietsritje waarbij haar voorgevel zeker niet verborgen werd. Haar fans gingen erop los onder de foto en vroegen om meer van dat soort kiekjes. Sylvana heeft geluisterd en plaatst nog een heerlijke fietsfoto van zichzelf in een klein en strak sportpakje. Haar meloenen hangen er weer goed bij! Dat is niet het enige merkwaardige aan de foto. In het bijschrift maakt ze namelijk wederom een leuke grap: “Mijn fietsbel is gestolen, maar mijn verzekering wil het niet uitkeren omdat ik alleen een standaarddekking heb…”. Het is een enorme inkopper voor haar volgers, want in de reactie gaan mensen vollop in op de grap: “Toch goed dat je even aan de bel trekt”, en: “Heb je ze al geprobeerd te bellen? Of zit je nu zonder beltegoed?”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Miljuschka Witzenhausen knalt bijna uit jurkje tijdens RTL Boulevard

Miljuschka Witzenhausen was te gast bij RTL Boulevard en had gekozen voor een jurk met een hele diepe decolleté. Zo diep zelfs, dat er niks onder kon. Dat betekent dat haar troeven er steeds bijna uitvallen!

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?