Foto: Stella Bergsma krijgt haatreacties van Vandaag Inside-kijker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Stella Bergsma schuift weer aan bij Vandaag Inside! Alleen niet iedereen lijkt dit zo op prijs te kunnen stellen. De blondine krijgt zeer intense reacties op social media, en gaat daar op karakteristieke wijze mee om…

Stella Bergsma zit weer aan tafel bij talkshow Vandaag Inside. De blonde romanschrijfster is natuurlijk al vaker te gast geweest in het programma van René, Wilfred en Johan. Het beviel haar goed, dus heeft ze besloten vaker aan te schuiven. Ondanks de vele liefde die de excentrieke Stella ontvangt van de kijkers, zullen er altijd een paar zijn die haar aanwezigheid minder op prijs stellen. Sterker nog, de blondine ontvangt een heuse haatreactie in haar inbox. Die vuile was hangt ze graag buiten…

Stella Bergsma gehaat door VI-kijker

Ondanks dat Stella Bergsma over het algemeen graag wordt gezien al gast bij Vandaag Inside, lijkt niet iedereen het daar even eens mee te zijn. Stella plaatst namelijk een foto op Instagram van een toch wel hatende VI-kijker: “Blijf asjeblieft weg bij BI, helemaal niemand maar dan ook niemand zit op jou met je gezeik te wachten“. Deze kijker van het programma is duidelijk niet gecharmeerd van de schrijfster en ziet haar dan ook het liefst niet terugkeren in het programma. Maar hij heeft pech, dat laatste zal wel gebeuren. Uit woede lijkt de hater ook nog een spelfout te hebben gemaakt. Stella kennen we natuurlijk al een taaie, en neemt het dan ook allemaal met een korreltje zout; “Vi bedoelt hij. Vanavond. Gezellig!“. De spelfout wordt uiteraard gecorrigeerd door de blondine, en ze kan de humoristische zijde van dit gemene bericht gelukkig inzien.

Lees ook: Stella Bergsma zoekt de confrontatie op bij VI Vandaag

Stella Bergsma lacht zich suf om Vlaams woord

Stella Bergsma stond onlangs in de Humo, een Vlaamse krant. Hierin stond ze met een groot interview en was ze een open boek. We kennen Stella natuurlijk allemaal als een dame die over het algemeen al vrij open is, maar in dit interview legde de schrijfster écht alles op tafel. Via Instagram deelt ze wat sappige details over het interview. Stella; “Ik poep graag en véél. Ik snap die preutsheid niet“. Dit klinkt natuurlijk in de oren van een Nederlander ontzettend raar om aan te horen. En eigenlijk is het zowel voor een Nederlander als voor een Belg raar om aan te horen, maar het is niet wat je denkt dat het is. In Nederlands betekent ‘poepen’ namelijk niet hetzelfde als in het Vlaams. In het Vlaams betekent dit woord namelijk hetzelfde als een ‘avontuurtje tussen de lakens’. Stella benadrukt dus eigenlijk dat ze graag en veel een spannend avontuurtje beleeft met d’r partner, en niet daadwerkelijk graag en veel op de wc zit. Stella: “Het blijft vrij hilarisch, de verschillende Belgische en Nederlandse betekenis van dit woord”. Ondanks dit misverstand blijft het natuurlijk een open, gedetailleerde uitspraak van Stella. Maar dat is nou eenmaal hoe we de schrijfster kennen.

Lees ook: Wow: deze mooie vrouwen doen mee aan nieuw seizoen De Verraders

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Studio Fussball deelt weer enorme klap uit aan rivaal Vandaag Inside Oranje: ‘Verschil niet eerder zo groot geweest’

Ze flikken het weer! Tina Nijkamp is erg geschokt over de kijkcijfers van Veronica Inside en Studio Fussball.

Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil... Jij wel?

Lynn Hermanussen en Gio Latooy kondigen zwangerschap aan (foto!)

Het beroemde koppel brengt groot nieuws op hun Instagram. Lynn is namelijk zwanger!