Wow: deze mooie vrouwen doen mee aan nieuw seizoen De Verraders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het lijkt misschien op een 1 April grapje, maar het is echt waar. Het nieuwe seizoen van De Verraders zit vol met mooie vrouwen. 

Het nieuwe seizoen van het succesvolle De Verraders begint aanstaande vrijdag weer op televisie. En daar zijn ook dit seizoen een hoop aantrekkelijke vrouwen in te zien. Hieronder worden ze allemaal even stuk voor stuk aan je voorgesteld.

Lees ook: Video: Sylvie Meis is verreweg de mooiste vrouw op Love Island

Stella Bergsma is niet de braafste in De Verraders

Schrijfster, columniste, dichteres en zangeres Stella Bergsma is zeker niet de meest brave dame die bij dit gezelschap zit. Je kan haar kennen van haar optreden bij Vandaag Inside, waar ze een aantal gevatte opmerkingen had. Ook plaatst ze erg gedurfde foto’s op Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Stella Bergsma (@stellabergsma)

De Verraders strikt blondine Babette van Veen

Babette van Veen is na al die jaren nog steeds het meest bekend van haar rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. En natuurlijk als onderdeel van ‘Linda, Roos en Jessica’. Maar ondertussen heeft Babette nog veel meer gedaan. De prachtige blondine waagt nu een gokje in De Verraders. 

Carolina Dijkhuizen ook van de partij in De Verraders

Carolina is een van de leukste vrouwen van het land en heel erg veelzijdig. Ze is actrice, zangeres en musicalster. Iemand met zoveel verschillende gezichten moet het haast wel goed doen in een programma als De Verraders. 

De Verraders gaat flink scoren dankzij Ortál Vriend

De knappe Ortál Vriend gaat ervoor zorgen dat iedereen straks De Verraders gaat volgen. De actrice is vooral bekend van series als Flikken Rotterdam, Celblok H en Mocro Maffia. Misdaad en verraad zijn dus absoluut zaken waar Ortál ervaring mee heeft. Dat kan handig zijn in dit programma.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ortál Vriend (@ortalvriend)

Is Sylvia Geersen de knapste vrouw in De Verraders?

Sylvia Geersen is een bloedmooie dame. Misschien is ze wel de mooiste dame van het programma. Het knappe model heeft ook een uitgebreide lijst van tv-programma’s waar ze aan heeft meegenomen, zoals Fort Boyard en Expeditie Robinson. Ze heeft dus veel ervaring.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvia Geersen✨ (@sylviageersen)

Dionne Slagter is het geheime wapen in De Verraders

Nog een blondine in De Verraders? Jazeker, maar Dionne Slagter is wel het geheime wapen van het programma. De YouTuber, zangeres en deelneemster aan ‘Expeditie Robinson’ weet als geen ander hoe ze energiek en spontaan over moet komen op beeld. Ook heeft ze al aan de webversie van De Verraders meegedaan, dus heeft ze een streepje voor op de rest.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OnneDi – Dionne Slagter (@onnedi)

De Verraders halen televisielegende Irene Moors binnen

Heeft Irene nog echt een introductie nodig? Meestal is de presentatrice van het eerste uur te zien met collega Carlo Boszhard in programma’s als De TV-Kantine. Nu mag ze laten zien hoe goed ze is in spannende shows als De Verraders. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Irene Moors (@irene_moors)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen maakt volgers wild met eerlijke foto

Heleen van Royen zou eigenlijk standaard 'Heerlijke Heleen' moeten heten, want met elke foto maakt ze haar fans nóg verliefder!

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..