Stella Bergsma zoekt de confrontatie op bij VI Vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is vandaag Internationale Vrouwendag en ter ere daarvan heeft VI Vandaag besloten Stella Bergsma uit te nodigen in de studio zodat er weer ouderwets geruzied kan worden.

Stella Bergsma is een echte feminist

Stella Bergsma is van middelbare leeftijd en heeft een carrière als schrijfster, dichteres, columniste en zangeres. Op Twitter is ze bekend onder de naam ‘EinsteinBarbie’, waar ze zich vaak uitlaat over ongelijkheden tussen man en vrouw. Stella Bergsma is een controversieel typ. Ze is feminist in hart en nieren en veel mensen (voornamelijk mannen) zien haar als een echte ‘mannenhater’. Zelf ontkent ze dit en heeft ze gewoon een enorme vrouwelijke blik op allerlei onderwerpen. Hierbij valt te denken aan het werkleven, sport en sociale media. Stella is al meerdere initiatieven gestart om vrouwen meer op de kaart te krijgen. Zij is voornamelijk van mening dat vrouwen minder belangrijk worden gevonden dan mannen in de samenleving. Stella was lange tijd vaste gast in het programma ‘Ladies Night’. Hierin werd besproken wat vrouwen raakt en bezighoudt.

Stella Bergsma en Johan Derksen

Stella Bergsma botst vaak in haar uitgesproken mening met anderen. Zo ook met bromsnor Johan Derksen. Derksen en Bergsma liggen elkaar totaal niet en dat is al vaker tot ontploffing gekomen. Toen Stella nog vaak met haar gezicht op televisie kwam in Ladies Night, heeft Johan Derksen haar wel eens uitgescholden. Stella daarentegen, werd juist de vrouwelijke Johan Derksen genoemd. Bekend is dat Derksen namelijk ook regelmatig opmerkingen maakt die niet goed vallen bij velen. Stella is absoluut niet blij dat ze met deze man vergeleken wordt omdat ze vind dat Johan niet meer is dan een ‘pratende asbak met een treksnor’. Naast deze aanvaringen zegt Johan zich kapot te ergeren aan Stella. Dat klinkt dus totaal niet vriendelijk tussen deze twee…

Stella en Johan kijken wie de grootste heeft

De twee mediafiguren hebben beide een mening die ze maar al te graag laten horen aan iedereen die het niet met ze eens is. Daar treffen ze dan uiteraard elkaar. Vanwege hun tegenstrijdige meningen leek het Saar Magazine, een magazine voor 50-plus vrouwen van Nederland dat gaat over de hilarische en dramatische kanten van ouder worden, een goed idee om Stella en Johan te verenigen. In een interview tussen de twee ontstaat er nog een goed gesprek ook. Ze confronteert Johan vooral op zijn ‘ouwelullengezeik’ en of hij niet positief kan zijn over vrouwen-, homo-emancipatie of mensen van kleur. Een stukje daarvan deelt Stella op haar Instagram met haar volgers.
Stella zoekt de confrontatie graag op

Johan Derksen is vaste tafelheer bij het dagelijkse praatprogramma VI Vandaag en speciaal voor Internationale Vrouwendag hebben ze Stella Bergsma gevraagd om langs te komen. Dit is voor de mannen van VI alleen maar leuk omdat ze weten dat Stella geen discussie uit de weg zal gaan. Net zoals Johan Derksen, René van der Gijp en Wilfred Genée dat ook niet doen. Stella Bergsma heeft toegezegd en conflict is dus hoogstwaarschijnlijk niet te vermijden tussen Stella en de mannen.

Lees ook: Opvallend: Johan Derksen doet écht alles voor kijkcijfers VI Vandaag

VI Vandaag doet vaker poging tot verzoening met vrouwen

VI Vandaag wilt vooral sensatie in de show, dus een persoon die ze eerder belachelijk maakten en die nu boos op ze is is de perfecte gast voor aan tafel. Zo vroegen ze onlangs nog of Victoria Koblenko langs wilde komen om het met de mannen te hebben over de oorlog in Oekraïne. Victoria heeft dit verzoek meteen afgeslagen en lachte de heren van VI uit. Ze is namelijk niet gediend van hoe ze over haar hebben gesproken in datzelfde programma en nu willen ze haar hebben in de show. Victoria ging hier niet mee akkoord. Stella daarentegen heeft dus wel zin in een opstootje…

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!