Foto: Stefania Liberakakis toont trofee in ontzettend strak topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het Eurovisie Songfestival vorig jaar kent iedereen de naam Stefania Liberakakis. De knappe zangeres verschijnt nu in een heel strak topje. 

Stefania Liberakakis kan het niet laten om strak topje te dragen

De verleidelijke zangeres Stefania Liberakakis was voor vorig jaar nog relatief onbekend in Nederland. Maar toen mocht ze meedoen aan het Songfestival, voor Griekenland nog wel! Dat zorgde voor een aantal verbaasde blikken en sindsdien weet iedereen wel wie de knappe zangeres is. En met haar populariteit kreeg Stefania er ook een hoop volgers bij online. En die probeert ze toch allemaal tevreden te houden. Daarom kon Stefania het ook niet laten om een erg strak topje aan te trekken op de foto. En dat staat haar natuurlijk erg goed.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van Eurovisie Songfestival godin Stefania Liberakakis
Stefania laat trofeeën erg goed zien op foto

Stefania had een trofee gewonnen voor de Kids Choice Awards en moet die voor haar publiek natuurlijk wel even goed showen en omhoog houden. Maar terwijl ze dat doet komen twee andere trofeeën wel heel erg goed in beeld. Stefania haar topje is zo strak, dat je gelijk veel ziet van het prachtige van de zangeres. Of dat helemaal de bedoeling is geweest, dat is nog maar de vraag. Maar het is in ieder geval wel erg vermakelijk om naar te kijken. Stefania weet met haar prachtige foto in ieder geval flink wat los te maken bij haar volgers.

De aantrekkelijke vormen van Stefanie Liberakakis

Stefania kan natuurlijk ontzettend goed zingen, maar ze heeft nog een talent. Ze weet namelijk er altijd ontzettend goed uit te zien. En dat is toch wel bijzonder. Er zijn maar weinig foto’s van deze knappe dame waar ze niet aantrekkelijk overkomt. Stefania weet heel erg goed wat ze doet en houdt er wel van om af en toe een strak pakje aan te trekken. Ook wel logisch, want die zien er op de foto altijd enorm verleidelijk uit. Stefania haar volgers hebben er ook geen probleem mee, want die smullen altijd van de foto’s die ze op haar Instagram plaatst.

Stefania is al even in opkomst

De knappe zangeres is sinds een jaar pas echt populair in Nederland, maar timmert al even aan de weg. Maar dankzij het Songfestival kon ze pas echt een aantal grote carrière moves maken. Ze heeft nu al hele grote zalen leeg gespeeld, heeft in een bioscoopfilm mogen spelen en werkt aan nieuwe muziek, die ongetwijfeld door al haar fans meteen gekocht zal worden. Stefania Liberakakis is een naam geworden die, ondanks haar nog jonge leeftijd, niet meer weg te denken valt uit de Nederlandse muziekwereld. En dat is erg knap. Nu gebeurt het wel vaker dat zangeressen na het Eurovisie Songfestival aan populariteit winnen, maar meestal gebeurt dat als ze uitkomen voor hun eigen land, en niet als ze een ander Europees land naar de winst proberen te helpen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?