Home Nieuws Foto: SP lijsttrekker Lilian Marijnissen probeert kiezers te trekken met laag topje

Foto: SP lijsttrekker Lilian Marijnissen probeert kiezers te trekken met laag topje

Foto_ SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen probeert kiezers te trekken met laag topje

De prachtige politica Lilian Marijnissen heeft een foto online gezet, waarmee ze waarschijnlijk allemaal nieuwe kiezers binnensleept.

Lilian Marijnissen heeft slimme campagne truc bedacht

Het zijn natuurlijk spannende tijden in politiek Nederland. Mark Rutte stopt ermee en dat betekent dat elke partij in Nederland weer een mogelijkheid heeft om de grootste te worden. Alle lijsttrekkers doen dus verhit pogingen om ervoor te zorgen dat ze straks zoveel mogelijk volgers binnen hebben gesleept. En dat betekent een aantal interessante stunts. De meest bijzondere daarvan komt nog van SP-lijsttrekker Lilian Marijnissen. Die heeft namelijk een ontzettend laag topje aangetrokken om potentiële kiezers ervan te overtuigen dat zij in het torentje thuishoort. De heerlijke politica heeft goede hoop dat zij straks de meeste stemmen krijgt en dus helemaal bovenaan eindigt in de lijsten. Dat Lilian natuurlijk een ongelooflijk knappe vrouw is helpt daar enorm bij. De verleidelijke dame weet als geen ander hoe belangrijk de juiste look is in de politiek en daar maakt ze zeker geen spelletje van.
Lilian Marijnissen is misschien wel de knapste vrouw in de politiek

Met wellicht een uitzondering voor vrouwen als Welmoed Sijtsma en andere politiek verslaggeefsters, is Lilian Marijnissen misschien wel de meest knappe vrouw in de politiek. En dat geeft haar natuurlijk, hoewel dat misschien niet helemaal zou moeten, wel een streepje voor op de andere lijsttrekkers. Want zeg nou zelf, iedereen wil toch een knappe vrouw op beeld zien tijdens de persconferenties? Daar wordt namelijk elke burger een stukje beter van. Het zou dus ontzettend goed zijn voor de Nederlandse bevolking, als Lilian Marijnissen de nieuwe premier van Nederland zou worden. Daar wordt de gemiddelde Nederlander namelijk echt wel een stukje gelukkiger van.

Lilian Marijnissen in strak pakje

De knappe politica heeft meestal wel een bijzonder pakje aan als ze weer in de Tweede Kamer moet verschijnen. De knappe politica weet immers wat het belang is van goed voor de dag komen. En dat doet ze dan ook op een erg bijzondere manier. Met haar strakke pakjes weet de knappe dame haar volgers in ieder geval flink voor zich te winnen. Die kijken naar Lilian en zijn in één klap verliefd. De aantrekkelijke politica kan dan ook niet anders dan met dit soort pakjes flink wat zieltjes winnen. En dat speelt natuurlijk wel mee met haar politieke carrière.

De heerlijke vormen van Lilian Marijnissen

Als Lilian Marijnissen verkozen wordt tot de nieuwe Minister-President, dan zal je veel meer van deze aantrekkelijke dame gaan zien. De knappe vrouw in kwestie zal dan veel meer moeten spreken en met belangrijke mannen in kleine kamers zitten. En dat gaat natuurlijk het beste als ze haar vrouwelijke charmes in de strijd gooit. De aantrekkelijke dame kan dat natuurlijk als geen ander. Met haar prachtige vrouwelijke vormen zorgt de heerlijke vrouw ervoor dat haar volgers geboeid blijven kijken naar elke foto die ze online zet. En daarmee maakt Lilian Marijnissen zichzelf wel echt mateloos populair. Een goede eigenschap voor elke politica.

Mobiele versie afsluiten