Foto: Sophie Milzink trekt het liefst nooit meer kleren aan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De knappe brunette Sophie Milzink is helemaal klaar met de wintertijd! Ze draagt liever gewoon helemaal geen kleding het hele jaar door..

De spannende look van Sophie Milzink

Sophie Milzink laat op haar Instagram iets heel frappant weten aan haar volgers! Ze draagt namelijk het liefst zo min mogelijk kleren het hele jaar door. Sophie geeft aan dat het verschil tussen de zomer- en de wintertijd écht elk jaar groter wordt voor haar gevoel. En om dit probleem bij de wortel aan te pakken lijkt het haar een verstandig plan is om te emigreren naar een land waar het óók in de winter veel te heet is om onder een kleedje op de bank weg te kwijnen of truien aan te trekken die zo groot zijn dat ze ook een slaapzak hadden kunnen voorstellen. Ze vraagt aan haar volgers waar ze kan tekenen voor haar briljante idee! In onderstaande Instagram-post maakt ze héél duidelijk het verschil tussen haar in de zomer, en hoe Sophie er in de winter bij zit. We moeten Sophie nageven dat ze haar groot recht heeft om dit te zeggen! Sophie heeft een veel te mooi lichaam om dat een half jaar helemaal te moeten bedekken met een flinke laag aan kleding. Dat prachtige bruine tintje en haar rondingen moeten het hele jaar door in het zonnetje staan!

Lees ook: Video: Sophie Milzink geeft gratis en voor niets pittige content weg

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink doet bruut dansje in dansschool

De brunette Sophie Milzink is een Nederlandse social media influencer, YouTuber en presentatrice. Naast haar werk op het gebied van social media en televisie, staat ze ook bekend om haar dansvaardigheden. Ze heeft verschillende video’s op haar YouTube-kanaal geplaatst waarin ze haar dansmoves laat zien, zoals hip-hop en jazz. Ze heeft ook meegedaan aan de Nederlandse televisieshow Dance Dance Dance in 2019, waarin ze met haar danspartner sterk presteerde en veel indruk maakte op de jury en het publiek. Ook in onderstaande video laat Sophie Milzink zien dat ze het niet verleerd is, en super goed kan dansen! Ongelooflijk hoe soepel die dansmoves bij Sophie verlopen. Je zou zo zeggen dat die choreografie door Sophie zelf is bedacht!

Lees ook: Foto: Sophie Milzink laat haar meest pikante vakantiekiekjes zien

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink)

Sophie Milzink doet hele grappige stem na!

De 26-jarige influencer zet regelmatig leuke filmpjes van haar op TikTok die over van alles en nog wat kunnen gaan. In onderstaande video doet ze een Nederlandse stem na. De dame die ze nadoet heeft het over échte vriendschap… Wanneer je beste vriendin namelijk gepikeerd is dat je haar niet support om het nog één laatste keer te proberen met haar ex. Dat zou je als goede vriendinnen natuurlijk wel kunnen adviseren. Maar uiteraard niet als deze jongen haar al 25 keer belazerd heeft in de relatie. Aan de andere kant kunnen we ook zeggen dat die ene keer extra belazerd worden er ook nog wel bij kan!

@sophiemilzinkEen beste vriendin stoot zich niet 26 keer aan dezelfde steen maar wel 25 keer.♬ Katinka ik heb gewoon een intense persoonlijkheid – Madelief Bouter

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...