Foto: Sophie Milzink laat haar meest vakantiekiekjes zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Influencer en YouTuber Sophie Milzink plaatst haar meest mooie foto’s van haar zomervakantie op Instagram en maakt daarmee haar volgers wild.

Sophie Milzink laat volgers kwijlen met heerlijke vakantiefoto’s

De prachtige Sophie Milzink heeft intussen een flinke naam voor zichzelf opgebouwd. Ze heeft een succesvol eigen YouTube kanaal én een flinke aanhang op Instagram. Op het moment zit ze al bijna aan een half miljoen Instagram volgers. Met zulke successen verdien je meestal ook best wat geld en daarmee kun je heerlijk op vakantie. Sophie pakte afgelopen zomer haar kans en ging, samen met haar vriend, op vakantie in Bali. Daar heeft ze ontzettend veel foto’s gemaakt en laten maken van zichzelf. Ze is tenslotte influencer en daar moeten foto’s van komen. Een tijdje terug plaatste ze al een aantal foto’s van haar heerlijke Bali vakantie, maar sommige foto’s hield ze nog even voor zichzelf. Laatst besloot ze om die pittige kiekjes toch maar te delen met haar verlangende volgers. De foto’s die ze plaatst zijn prachtig! De carrousel begint met een hele mooie foto van Sophie in een soort olijfgroene jurk met hele dunne bandjes én over-the-shoulder mouwtjes. Het gezicht van de brunette staat op puur genot en de jurk sluit perfect aan op haar . Op de tweede slide geeft Sophie haar volgers zelfs een klein inkijkje in haar zwarte jurkje met een lage hals.
Sophie Milzink pakt alle ‘glam’ in extreem strakke jurk

Wanneer je zo bekend bent als Sophie Milzink, is het wel nodig dat je regelmatig foto’s plaatst op je Instagram. Veel influencers gaan gewoon voor makkelijke selfies en plaatsen eens in de week een keer een foto van zichzelf als ze net uit bed komen, maar Sophie Milzink gaat de uitdaging aan en laat regelmatig professionele foto’s van zichzelf maken. Zo heeft ze ook haar vriend geleerd hoe hij het beste foto’s van haar kan maken, zodat ze altijd een goede fotograaf bij de hand heeft. Een tijdje geleden plaatste Sophie misschien wel één van haar allermooiste foto’s ooit! Ze heeft een ontzéttend strakke jurk aangetrokken voor deze foto. Eerlijk gezegd snappen wij niet eens hoe ze die aan heeft gekregen, maar het is gelukt! Ze leunt elegant tegen een chique reling aan terwijl ze met haar ogen dicht geniet van het zonlicht dat op haar gezicht valt. De foto is zwart-wit gemaakt, waardoor het beeld nóg klassieker wordt. Het is dan ook geen wonder dat er in de reacties allemaal positieve opmerkingen staan.
Sophie Milzink gaat diep door haar knieën voor fotograaf

Kort geleden mocht Sophie Milzink met haar favoriete pan op de foto. Ja, dat klinkt inderdaad heel gek, maar het is toch echt zo! Het magazine van Chantal Janzen, &C, vroeg of Sophie in het blad wilde met haar keukengerei en dat wilde de influencer wel! Het resultaat is een door de knieën gezakte Sophie met een pan in haar ene hand en het handvat in haar andere.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Özkan Akyol was een betere Judas geweest dan rapper Keizer in The Passion: “Echt geen ballen”

Rapper Keizer was een goede Judas tijdens The Passion, maar 'verrader' Özcan Akyol was hoogstwaarschijnlijk nog een betere keuze geweest voor de rol. 

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...