Foto: Sophie Bouquet verschijnt op werk met kapotte panty

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft op haar Instagram weer eens een plaatje gedeeld van haar prachtige looks. De actrice, die soms ook als model haar centen verdient, had echter een ietwat dubieuze outfit uitgekozen voor een doorsnee werkdag…

Sophie Bouquet in een panterprintje

Op haar stories deelt de actrice uit GTST een foto van haar outfit met haar volgers. Sophie Bouquet draagt een verleidelijk panterprint-jurkje met daarbij een donkerrode lippenstift. Ook de rest van haar make-up ziet er zwoel uit. Het jurkje heeft een diepe V-hals en een overslag aan de onderkant. Maar vervolgens is te zien dat verder onder dat dierlijke jurkje wat heel anders gebeurd.

Sophie Bouquet had waarschijnlijk ruzie

Terwijl de 19-jarige Sophie er boven haar middel representatief uitziet, lijkt er bij haar benen een gevecht plaatsgevonden te hebben. Ze draagt een panty die bijna gaan panty meer te noemen is omdat hij helemaal gescheurd is overal. Hoe de grote gaten in de panty terecht zijn gekomen wordt niet duidelijk. Wellicht heeft de actrice ruzie gehad met een kat of is ze de avond daarvoor wel los gegaan in de stad en was ze zich vergeten om te kleden. Als ze in deze outfit naar de GTST-studio is vertrokken vragen wij ons af of ze haar daar herkend hadden als haar personage Merel Verduyn.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet gooit benen omhoog op foto achter de schermen.

Sophie Bouquet als Merel Verduyn in Goede Tijden, Slechte Tijden

De roodharige Sophie Bouquet speelt nu al een poosje in de soapserie GTST en is daarin gekomen als dochter in de familie Verduyn. Sophie speelt daarin de rol van oudste zus Merel en heeft ook nog een broertje en zusje in de serie. De rol van haar zusje wordt gespeeld door de nog jonge Noa Zwan. Binnen het gezin is Merel een echte puber en kan ze daardoor best wel dwars zijn. Maar daarnaast is ze ook een erg lief en oprecht meisje. Sophie geeft aan het super leuk te vinden om in Goede Tijden, Slechte Tijden te spelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Sophie Bouquet heeft in GTST relatie met vrouw

Er is veel kritiek geweest op de inhoud van GTST door de jaren heen. Nu heeft de serie het roer al een tijdje omgedraaid en is de soap veel inclusiever geworden. Er zitten zeker niet alleen maar stereotyperende personages meer in. Dat blijkt ook uit het liefdesleven van Merel Verduyn in de serie. Zij heeft namelijk een (prille) relatie met haar tegenspeelster Lynn. Deze rol wordt gespeeld door Noël van Kleef. De dames hebben het buiten de opnames ook naar hun zin en zijn goede vriendinnen geworden door hun werk bij GTST.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...