GTST-actrice Sophie Bouquet gooit benen omhoog op foto achter de schermen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft een aantal ongepubliceerde foto’s van een spannende shoot achtergehouden…

Sophie Bouquet is vooral bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden, maar de actrice is ook af en toe model! Ze beheerst het vak van poseren, en ziet er natuurlijk prachtig uit. Haar laatste modellenproject, met zeer opvallende jurken en schitterende locaties, bleek nog een aantal ongepubliceerde foto’s te hebben opgebracht. Deze deelt ze nu met haar volgers!

Sophie Bouquet deelt ongepubliceerde foto’s

Sophie Bouquet gooit dus bij deze gloednieuwe shoot haar benen lekker de lucht in. Via Instagram deelt de actrice de ‘behind the scenes’ beelden van de shoot. En het is een luxe, deftige shoot, zo te zien. Op de eerste foto heeft ze een reuze grote jurk aan, en op de laatste foto gooit ze haar been met deze jurk aan, de lucht in. Sophie laat even zien hoe lenig ze is. Op de tweede foto zit ze met de benen wijd, met een mooi pak aan. Duidelijk is dat de brunette geniet van deze shoot, en dat ze al zeker wat ervaring heeft in het modellenwereldje. We zagen haar al eerder poseren voor verschillende magazines. Logisch natuurlijk, met zo’n uiterlijk.

Lees ook: Video: Sophie Bouquet schrikt zich kapot door lompe tegenspeler bij GTST

Sophie Bouquet poseert voor serieus tijdschrift

Deze foto’s bleken niet voor zomaar een magazine, maar voor het enige echte GOJI magazine. De foto’s die eruit zijn gekomen plaatst Sophie natuurlijk ook op Instagram. Ze zijn prachtig geworden. Van kleurrijke outfits tot grote deftige jurken, Sophie straalt op iedere foto. Ze staat met een zwart witte foto op de voorpagina, in een mega-jurk. Deze reeks gaat haar ongetwijfeld nóg meer werk als model opleveren. Mocht ze ooit ineens uit GTST geschreven worden, kan ze altijd nog terugvallen op dit speciale talent!

Sophie Bouquet deelt kijkje op de set van GTST

Sophie Bouquet, ook wel beter bekend als Merel Verduyn in GTST, deelde onlangs via Instagram unieke beelden van hoe het eraan toe gaat op de set van GTST. Zo plaatst ze onder andere foto’s dat ze met haar fictieve gezinnetje aan tafel zit te eten, haar fictieve moeder knuffelt en ’s nachts in een bos zit, voor een scène. Één ding is duidelijk, Sophie heeft de tijd van d’r leven als ze aan het acteren is. Je ziet dat ze er echt van geniet, en ze is helemaal in d’r element. Zou ze meer plezier hebben in acteren, of in model staan? In ieder geval is ze in beide een ster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!