Video: GTST-actrice Sophie Bouquet duikt backstage met liefje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet heeft in GTST een prille relatie met het personage van Noël van Kleef, maar ook in het echte leven lijken de twee het goed met elkaar te kunnen vinden. 

Het zijn spannende tijden voor actrice Sophie Bouquet. Ze heeft in de serie Goede Tijden, Slechte Tijden een prille relatie met het personage Lynn van actrice Noel van Kleef. Maar ook als de camera’s uitstaan heeft Sophie het prima naar haar zin met Noël. In onderstaande video is het prille koppel backstage om te genieten van een bijzonder evenement.

Lees ook: GTST-actrice Sophie Bouquet gooit benen omhoog op foto achter de schermen

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Sophie en Noël vieren feest in Huis ter Duin

De dames zijn feest aan het vieren in het prachtige Huis ter Duin, al is de locatie natuurlijk niks in vergelijking met de schoonheid van Sophie. En hoewel de prachtige actrice eigenlijk op locatie is voor een buiten opname, waarbij de studio in Hilversum wordt ingeruild voor een toffe locatie ergens in Nederland, kan ze het niet laten om er een klein feestje van te maken. Zo rebels is Sophie dan ook wel weer. Samen met Noël gaat ze lekker aan de wijn.

De dames hebben nog wel wat renovatietips

Hoewel de twee meiden het prima naar hun zin hebben en de locatie ook erg indrukwekkend vinden, hebben ze nog wel wat tips en verbeteringen die ze willen voorstellen voor Huis ter Duin. En die beginnen eigenlijk al met het tapijt, wat Sophie er het liefst meteen helemaal uit zou willen slopen. Met al die ambitieuze plannen ga je toch nadenken hoe de locatie er uit zou zien onder leiding van Sophie Bouquet.

Sophie en Noël gaan even naar de Spa toe

Natuurlijk kan er niet alleen maar gewerkt worden. En dus moeten de dames ook even de Spa in. Maar daar plaatsen ze dan helaas geen beeldmateriaal van. Misschien dat het nog ergens in de aflevering opduikt, maar die kans lijkt klein. Sophie en Noël besluiten om bepaalde zaken wel gewoon privé te houden en te verbergen voor hun volgers. Het is maar beter ook, want die zouden namelijk allemaal ontploffen van geluk achter hun scherm.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst)

Sophie Bouquet doet wilde pose op lieve foto

Wat Sophie dan wel nog even wilt delen met haar volgers is de wilde pose die ze aanneemt naast haar soap-vriendinnetje Noël. Dat is namelijk een lekker spontane en wilde pose, zoals je die van Sophie gewend bent. Waar ze ook gaat en staat, Sophie blijft een spontane en wilde dame die het niet kan laten om af en toe even een klein beetje gek te doen. Gelukkig vinden haar volgers dat alleen maar leuk en dus gaat ze daar dan ook vrolijk mee door. Als het aan Sophie ligt krijgen haar volgers elke dag een tof inkijkje in haar leven te zien.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax trekt broek extreem hoog op

Dionne Stax heeft voor elk programma een nieuwe outfit nodig. Deze keer gaat ze voor lekker casual. Toch lijkt haar broek niet helemaal comfortabel te zitten...

Foto: Lenige Marieke Elsinga gaat diep door haar knieën

Het is een wonder dat Marieke Elsinga haar lijf nog in dit soort uitdagende poses kan wringen!

Video: Emma Wortelboer is bont en blauw na flinke klap in gezicht

Emma Wortelboer heeft onlangs een ongeluk gehad en laat haar volgers op Instagram schrikken met deze schokkende beelden.