De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto’s vallen het meest op.

Op de set van GTST lopen een hoop getalenteerde mensen rond. Maar een van de meest getalenteerde actrices die mee doet aan de langstlopende soap van Nederland is Noa Zwan. Hoewel de jonge actrice nog maar zeventien jaar oud is, heeft ze nu al een van de rollen van haar leven te pakken. Bij GTST wordt steeds meer duidelijk hoe goed Noa eigenlijk kan acteren. Ze begint steeds meer op te vallen. Dus vragen mensen zich langzaam af: “Wie is Noa Zwan eigenlijk?” Om daar een goed antwoord op te geven zijn hier de 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s over de actrice te vinden, zodat je een klein beetje weet met wie je te maken hebt.

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet trapt Kerst de deur uit met GTST-vriendinnetje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@noazwan)

Een van de meest getalenteerde jongeren op set Goede Tijden, Slechte Tijden

Noa draait nu een aantal jaar mee met GTST, maar heeft al de meest heftige verhaallijnen gekregen van de schrijvers. Die zien wat de actrice allemaal aan kan en besluiten telkens dat het dan wel een tandje heftiger mag. Zo had Noa op haar vijftiende al de meest emotionele scene van het seizoen met haar zwangerschapsscène. Dat was het hoogtepunt van Goede Tijden, Slechte Tijden dat jaar. Noa bewijst keer op keer dat ze hele heftige rollen met gemak aan kan.

Noa Zwan op het Junior Songfestival

In 2019 deed Noa ook mee aan het Junior Songfestival met de act 6Times. Het was een dappere poging van de actrice, want ze eindigde namelijk op de tweede plek. Noa is dus heel veelzijdig. Ze kan niet alleen goed acteren, maar ook nog eens heel erg goed zingen. En weinig mensen hadden dat ook nog eens gezocht achter de actrice. Dat ze zoveel verschillende dingen goed kan is wel een pluspunt, dat betekent dat ze meer veelzijdig werk aan kan.

https://www.youtube.com/watch?v=MRgwCSDzgW8

Aan deze foto te zien is ze goede vrienden met GTST actrice Sophie Bouquet

Buiten GTST om trekt Noa ook veel op met actrice Sophie Bouquet. Noa wordt door Sophie een beetje gezien als een jonger zusje en de twee gaan daarom veel met elkaar om. Dan halen ze de gekste stunts uit, maken grappige foto’s en beleven de spannendste avonturen. Noa en Sophie zijn inmiddels twee handen op 1 buik. Waar de een gaat, daar gaat de ander ook. Daarom zijn scenes tussen hen ook zo goed. Er is namelijk een hoop chemie tussen de twee.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Noa haar soap familie zit vol bekende koppen

Niet alleen Sophie Bouquet, maar ook actrice Tamara Brinkman is onderdeel van de soapfamilie van Noa. Haar familie portret uit de serie zit dan ook vol bekende koppen. Noa heeft in ieder geval een hoop talent in haar ”familie’ om leuke scenes mee te mogen spelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@noazwan)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...