Foto: Sophie Bouquet poseert in piepklein jurkje met knappe vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet deelt een uiterst intiem kiekje via Instagram. Ze lijkt helemaal los te gaan in deze pikante outfit samen met haar knappe vriendin..

Sophie Bouquet is klaar om de dansvloer op te gaan! De knappe actrice deelt een uitdagend kiekje via Instagram, samen met haar hartsvriendin. De twee strakke jurkjes die de vriendinnen aanhebben liegen er niet om, en ze lijken er lekker in te zitten! Het beloofde nog een lange nacht te worden, tot in de vroege ochtenduren..

Sophie Bouquet trekt piepklein jurkje aan op dansvloer

Dat Sophie Bouquet een dame is die wel van een dansje op de dansvloer houdt, is geen verassing meer. Sophie is een swingende dame met een prachtige persoonlijkheid, die haar uiterlijk ook goed heeft meezitten. Via Instagram deelt Sophie een wilde foto van een avond uit met één van haar bloedmooie hartsvriendinnen. De twee poseren in de spiegel terwijl haar vriendin een wilde foto schiet van de twee. Al pikant en tong-uitstekend poseren de twee vriendinnen voor de wilde foto. En aan dit kiekje te zien, was het een wilde avond vol verrassingen. Sophie haar outfit lijkt er wel nét bovenuit te springen, en alle aandacht op zich te richten. Ze draagt een piepklein, strak jurkje waar haar rondingen mooi naar voren komen. De actrice zal wel een brakke morning-after hebben gehad, want deze avond leek er als een om nooit meer te vergeten..

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet laat álle kanten van zichzelf zien in verleidelijk jurkje

Woedende Sophie Bouquet knuffelt intiem met Flemming

Het acteer-talent van Sophie Bouquet wordt steeds vaker ontdekt door verschillende mensen, en nu lijkt haar talent ook te zijn ontdekt door niemand minder dan zanger Flemming. De Nederlandstalige zanger had een actrice nodig voor zijn clip, en hij vond Sophie Bouquet wel een geschikte dame voor de video! De videoclip van ‘Paracetemollen‘ is inmiddels uit, met Sophie Bouquet in de hoofdrol! De twee spelen een koppel, wat midden in een ’toxic’ relatie zit. De twee hebben constant ruzie, en ook in de clip gaat het er weer fel aan toe. We zien Sophie met allerlei voorwerpen en materialen gooien naar Flemming, en ze deelt zelfs een klap uit richting de zanger. De manier van opnemen van de clip is uiterst opvallend, want het is omgekeerd opgenomen. Zo zien we Flemming en Sophie regelmatig achteruit lopen, en is het een omgekeerd verhaal. Leuk gefilmd, een minder leuk verhaal. Echter lijkt de clip ook een pikant randje te hebben. We zien namelijk Flemming en Sophie ook knuffelen, en bijna zoenen in de video. Zal dit slechts voor de clip zijn, of zal er stiekem meer spelen tussen de twee? Sophie Bouquet heeft gewoon een relatie met haar vriend, dus veel meer dan acteerwerk zal er niet spelen tussen de zanger en de actrice.. Helaas voor de fans van Flemming!

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet onthult geheim achter enorme scheur in jurk

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FLEMMING (@flemming)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!