Foto: Sophie Bouquet laat álle kanten van zichzelf zien in verleidelijk jurkje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet steelt de show door zichzelf van alle kanten te laten zien. De actrice deelt verschillende foto’s van een intense videoclip.

Sophie Bouquet steelt de show in spannende video

De getalenteerde Sophie Bouquet is onder andere bekend geworden door haar rol als Merel Verduyn in de soapserie GTST. In de serie is te zien hoe goed Sophie is als actrice, maar vooral ook hoe knap de brunette op beeld is. Dit is niet alleen de kijkers van Goede Tijden, Slechte Tijden opgevallen, want steeds meer mensen willen met rijzende ster Sophie Bouquet samenwerken. Zo staat Sophie nu regelmatig model voor fotografen. Dit keer mocht Sophie wederom model spelen, maar tegelijkertijd moest de brunette de rol van actrice aannemen. Sophie is namelijk gevraagd om videomodel te zijn voor de nieuwste videoclip van zanger Flemming. Waarschijnlijk heeft Flemming zelf ook een oogje op Sophie, ook al is ze hartstikke bezet. Het gaat om de videoclip van Flemming zijn nieuwste nummer genaamd Paracetamollen. Het nummer is vrij heftig en gaat over een gebroken relatie. Op de foto’s die Sophie deelt is te zien dat zij en Flemming veel emoties tonen. Zo laat Sophie letterlijk elke verdrietige emotie die ze in zich heeft zien op scherm. Sophie ziet er super goed uit maar de sfeer lijkt niet al te best. Dat zal wel een heftige clip worden.

Natuurlijk is Sophie Bouquet blij met rol

Het lijkt wel alsof de rol van videomodel voor de nieuwe videoclip van Flemming op het lijf is geschreven voor Sophie Bouquet. Zo draagt Sophie in de clip een prachtige outfit, bestaande uit een rood glitterjurkje met een hele spannende open rug. Sophie haar haren zijn omhoog opgestoken en ze draagt flinke oorbellen. Wellicht een stuk meer poespas dan Sophie in het dagelijkse leven zou dragen, maar ze kan het enorm goed hebben. Zelfs op de tweede foto van bovenstaande fotoreeks ziet Sophie er knap uit, ondanks dat ze aan het huilen is. Op Sophie haar Instagram deelt ze een foto van de draaidag met een hele uitbundige tekst. Het lijkt erop dat de brunette dolblij is met het resultaat en de draaidag. Flemming reageert onder de foto: ”Een eer om samen te mogen werken.”.

Sophie Bouquet muziekvideo Flemming

Lees ook: Foto: Sophie Bouquet gooit benen omhoog in badkuip

Sophie Bouquet speelt met flinke ballen

De kerstsfeer zit er goed in bij Sophie Bouquet want ze heeft haar groene dikke trui aangetrokken. Daarbij heeft de brunette ook nog eens haar kerstboom opgezet en ze is druk bezig met het versieren van de boom. Sophie lijkt helemaal in haar nopjes met alle ballen en versiersels die in de boom gaan. Toch is het stiekem een reclame post voor de groene trui. Zo heeft Sophie als slogan bij de tekst staan: ‘Warm yourself and not the world’. Waarschijnlijk gaat dat bij Sophie wel goedkomen met haar dikke trui en kerstlampjes. Als afsluiter van de fotoreeks poseert Sophie nog even met haar handen in haar gezicht voor de camera.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?