Foto: Sophie Bouquet onthult geheim achter enorme scheur in jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sophie Bouquet is een prachtige vrouw en geweldige actrice, maar soms kan ze een beetje wild doen en gaan er wel eens dingen mis.

Bekijk de kapotte jurk van Sophie Bouquet in spannende foto

We kennen haar intussen allemaal wel van de Nederlandse soap serie Goede Tijden Slechte Tijden: Sophie Bouquet. Daarin speelt ze de geweldige rol van Merel Verduyn en wat doet ze dat goed! Naast Merel Verduyn is Sophie natuurlijk ook nog gewoon lekker zichzelf. Kort geleden plaatste ze een foto in haar verhaal waarin duidelijk wordt dat ze naar een soort feest gaat. Ze is helemaal opgedoft en ziet er prachtig uit. De jurk die ze aanheeft is lang en is rood met glitters van kleur. De hals is laag genoeg uitgesneden om genoeg van Sophie te kunnen zien en onderin zit een enorme scheur in de jurk. Gelukkig hoort dit bij het model! Zo kunnen de beeldschone benen van de actrice ook af en toe even wat lucht scheppen. Al met al is het een prachtige look. Met deze foto slaat Sophie alle mannen omver!

Sophie Bouquet jurk

Sophie Bouquet brengt slecht nieuws voor haar mannelijke volgers

Het is veel mannen niet ontgaan dat Sophie Bouquet heel lang single leek te zijn. Tijden lang kwamen er alleen maar foto’s van de prachtige dame voorbij zonder dat daar ooit een man naast stond. Zo nu en dan kwam er wel een kiekje voorbij met een heer, maar eigenlijk altijd weer een andere. Als we Sophie moeten geloven, waren dat altijd alleen maar vrienden of collega’s. Tóch heeft Sophie al lange tijd geleden een jongen aan de haak geslagen. Ze plaatst een tijdje geleden een hele schattige foto op haar Instagram samen met een jongen genaamd Joshua Koopman. Als je verder klikt in de reeks van foto’s en video’s wordt het duidelijk dat de twee ontzettend verliefd op elkaar zijn. Het is ze dan ook allebei van harte gegund. Al blijft het natuurlijk jammer voor alle single mannen van het land.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

ook Sophie Bouquet moet op de schoolfoto

Als je nu nog ontkent dat Sophie een geweldig mooie dame is, dan moet je je ogen even goed wassen. Sophie Bouquet is een prachtige verschijning en met elke foto op haar Instagram bewijst ze dat keer op keer. Onlangs plaatste ze een beeldschone portretfoto van zichzelf. Ze is hartstikke mooi opgemaakt en haar haar zit, wederom, geweldig. Daarbij heeft ze een geel jurkje aan dat heel goed past bij haar rode lippenstift. De achtergrond is het enige dat de foto wat gek maakt. Ze staat namelijk voor een vage, blauwe achtergrond waardoor het nét lijkt alsof ze bij de schoolfotograaf is geweest. Natuurlijk weten we dat Sophie al lang niet meer op de middelbare school zit, maar toch krijgen we een beetje schoolfoto-vibes van dit kiekje. Ik denk dat we voor iedereen spreken als we zeggen: Hadden we allemaal maar zo’n mooie schoolfoto!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sophie Bouquet (@sophiebouquet_)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!