Foto: Schrijfster Susan Smit laat zich voor de laatste keer in badkleding zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij het lezen van Susan Smit haar boeken zie je niet hoe knap ze is, dus moet ze haar lezers daar zelf af en toe even aan herinneren. Daar gebruikt ze dit soort heerlijke foto’s op Instagram voor!

Badkleding past wel heel goed bij Susan Smit

Net zoals iedereen dit weekend heeft Susan lekker genoten van het mooie weer. Maar ze heeft het over een laatste keer haar badkleding aandoen? Is ze onzeker over haar geworden? Zeker niet, deze prachtige dame heeft het over dat dit zomaar de laatste keer kan zijn dat het lekker weer is in Nederland. Dus het is voor iedereen de laatste keer genieten van de zon in het weekend! Susan deelt een heerlijk kiekje van dit mooie moment, en haar volgers smullen ervan.

Waar kennen we Susan Smit van?

De prachtige Susan Smit is geboren in 1974 en is opgegroeid in Noordwijk. Het zou je niks verbazen maar ze heeft tien jaar als fotomodel gewerkt, zowel in het binnen en buitenland. Naast haar succesvolle modellen carrière studeerde ze ook nog eens af in Culturele Studies, met als hoofdvak Nederlandse Taal- en Letterkunde, aan de universiteit van Amsterdam. Met die expertise heeft ze twaalf non-fictie boeken, zes romans, een verhalenbundel en een novelle geschreven. Naast deze prestaties op werkgebied is ze ook in de liefde gelukkig; Susan Smit is getrouwd met de journalist Onno Aerden.

Zie ook: Zonnebadende Susan Smit deelt privé foto vanuit achtertuin

Susan Smit had last van kwaad spook in babykamer

Susan Smit is een unieke vrouw, die overduidelijk nauw in contact staat met de spirituele wereld. Dat vindt ze fijn, maar soms is het ook een tikkeltje onhandig. Zeker als een kwaadaardige geest de babykamer van je dochter bedreigt! In dit interview van Susan Smit met het AD heeft ze het over dit opvallende bezoek van een hele kwade geest. Haar dochter Linde mocht van Susan niet in haar eigen kamer slapen, maar waarom? ‘Ik wist zeker dat een destructieve geest bezit had genomen van de babykamer. Ik hoefde maar naar binnen te gaan of voelde een nare, beklemmende sfeer’, herinnert Susan Smit zich over de kamer. Het lukte het haar niet om de kamer ‘schoon’ te krijgen. Daarom had ze iemand ingehuurd om de kamer energetisch te laten zuiveren. En dat ging met veel geweld maar het heeft uiteindelijk wel geholpen. Misschien eens een griezelboek over schrijven, Susan?

De populaire boeken van heks Susan Smit

Susan noemt zichzelf een heks, maar dat is moeilijk te geloven met haar uiterlijk. Toch zal ze zelf altijd zeggen dat het een soort moderne interpretatie is van het woord. Veel van haar boeken gaan dan ook over deze soort hedendaagse hekserij.

In de Nederlandse Bestseller 60 heeft Susan Smit een opmerkelijke reeks boeken uitgebracht gedurende verschillende jaren. Het begon met “Vloed” in 2010 dat op 3 februari van dat jaar verscheen en een respectabele 22e positie bereikte, met een indrukwekkend verblijf van negen weken. In 2012 volgde “Zoals jij bemint,” een verhalenbundel. Een hoogtepunt kwam in 2013 met “Gisèle,” dat op 11 september werd uitgebracht en de 7e plaats bereikte, met een opmerkelijke acht weken.

“Tropenbruid” uit 2020 was een van de grootste successen, met een 15e positie en een verblijf van twaalf weken. In 2021 verraste “De heks van Limbricht” met de 4e positie en een verblijf van negentien weken. In 2022 kwamen “De wijsheid van de heks” op de 8e positie.”Magisch dagboek” kwam op de 23e positie, maar deze laatste bleef slechts één week genoteerd.Het meest recente boek, “Heksenmonument,” verscheen in 2023 en kwam binnen op de 29e positie, waar het momenteel nog steeds staat, ook al is het pas voor één week. Susan heeft consistent bijgedragen aan de Nederlandse literatuur en blijft boeiende verhalen delen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!