Foto: Zonnebadende Susan Smit deelt privé foto vanuit achtertuin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De bekende schrijfster Susan Smit heeft de internetwereld in vuur en vlam gezet met een privéfoto van zichzelf terwijl ze geniet van een zonnebad in haar achtertuin!

Susan Smit verwent volgers met kiekje

De spanning stijgt terwijl nieuwsgierige kijkers zich afvragen wat voor avonturen er schuilen achter die weelderige groene omheining. Op de foto zien we Susan Smit, gehuld in een trendy badpak, genietend van de zonnestralen die haar huid kussen. Haar ontspannen glimlach en stralende ogen verraden dat ze volop geniet van haar moment van rust en ontspanning. De achtergrond lijkt te fluisteren over de verborgen schatten en geheime verhalen die haar achtertuin te bieden heeft. Terwijl we ons afvragen welke literaire meesterwerken tot leven zijn gekomen tussen de bloeiende bloemen en de wuivende bomen, herinnert de foto ons eraan dat zelfs de meest creatieve geesten af en toe behoefte hebben aan een beetje rust en vernieuwing. Susan Smit laat ons zien dat ware inspiratie kan worden gevonden in de eenvoudige geneugten van het leven. Zoals genieten van de zonnestralen en het koesteren van kostbare momenten.
Susan geniet volle teugen van zomerse cocktail

Proost! Het is tijd om de zomer te vieren met niemand minder dan Susan Smit, terwijl ze geniet van een verfrissende zomerse cocktail op het terras. Op haar Instagram deelt ze een foto waarin ze straalt van geluk terwijl ze nip aan haar prachtig gepresenteerde drankje. Op de foto zien we Susan Smit ontspannen zitten op het zonnige terras, omringd door bloeiende bloemen en een prachtig uitzicht. Haar zomerse cocktail is met zorg bereid, met verse vruchten, een kleurrijke paraplu en misschien zelfs een feestelijk rietje. Het is een ware visuele traktatie en doet ons watertanden van verlangen. De foto straalt de zorgeloze sfeer van de zomer uit. Waarbij elke slok van de cocktail een moment van puur genot is. Het is een herinnering aan de simpele vreugden van het leven, van het delen van een lach met vrienden tot het proeven van heerlijke smaken die dansen op je tong. Terwijl we ons laten meeslepen door de foto. Kunnen we bijna de verfrissende bries voelen en het geluid van zomerse gelukzaligheid horen.

Susan Smit is een enorme trotse moeder!

Wat een prachtig tafereel! Susan Smit straalt van trots als een liefdevolle moeder terwijl ze een foto deelt van zichzelf met haar dochter en zoon. De zomerse temperaturen maken het extra speciaal! Dit betekent namelijk dat ze haar kinderen kan ophalen van het schoolplein en samen op een terras neerstrijken voor taart en gezelligheid. Op de foto zien we Susan Smit, met een brede glimlach op haar gezicht, omringd door haar dierbaarste bezittingen – haar kinderen. Ze dragen hun rugzakken en gymtassen, die getuigen van hun dag vol avonturen en ontdekkingen op school. Het is een moment van samenzijn. Waarbij ze genieten van elkaars gezelschap en de kleine geneugten van het leven. De zomerse temperaturen voegen een extra magisch element toe aan het tafereel. De warmte van de zonnestralen omhult hen terwijl ze plaatsnemen op het terras. En klaar om te ontspannen en te genieten van een heerlijk stuk taart. Het geluid van vrolijke gesprekken en het gelach van kinderen vermengt zich met de zomerse bries, waardoor een sfeer van liefde en geluk ontstaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zo zag je Lilian Marijnissen nog nooit: ex-politica trekt alles uit voor heerlijke foto’s

Lilian Marijnissen heeft een nieuwe foto online gezet, waarin je de politica op een manier ziet die je nog nooit van haar gezien hebt. 

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'