Foto: Roxeanne Hazes geeft haar voorzijde weinig ruimte in knellend topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Roxeanne Hazes is tegenwoordig groot fan van het maken van hele verleidelijke foto’s. Dat zie je wel op dit prachtige plaatje van de zangeres. 

Deze heerlijke foto van Roxeanne Hazes geeft wel veel prijs

Roxeanne Hazes heeft een nieuw liedje gemaakt en dat komt later deze week uit. En om dat te vieren heeft de prachtige zangeres maar even een foto van zichzelf online gezet waarop ze wel heel verleidelijk aan het poseren is. In een ontzettend knellend topje, waar haar prachtige rondingen heel goed in uit komen, staat Roxeanne met haar lichaam te pronken op de foto. En dat kan de knappe zangeres natuurlijk als geen ander. Je ziet meteen waarom Roxeanne bij haar fans zo geliefd is. De knappe artiest heeft niet alleen een geweldige stem, maar ook nog eens een ongelooflijk knap lichaam. En de combinatie van die twee zorgt er natuurlijk voor dat Roxeanne zoveel geprezen wordt door haar fans.

Lees ook: Foto: Roxeanne Hazes draagt niks onder openhangend jasje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne neemt verleidelijke pose aan

Natuurlijk is de outfit van Roxeanne erg bijzonder om naar te mogen kijken, maar het is de bijzondere pose waarin ze staat die de foto echt af maakt. Roxeanne weet precies hoe ze moet staan en kijken om nog eens extra verleidelijk over te komen. De knappe zangeres laat haar lichaam nog eens extra verleidelijk over komen op de foto. Haar volgers smullen dan ook van dit bijzonder verleidelijke kiekje. Als Roxeanne elke keer dat ze nieuwe muziek heeft zo op de foto gaat, dan wordt elke plaat die ze maakt een enorm succes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes straalt in eigen kleding

Naast de muziek van Roxeanne kan je ook al een tijdje rondlopen in kleding die ze heeft ontworpen. Roxeanne weet dat ze niet volledige afhankelijk moet zijn van haar muziek en dus besluit ze om ook een klein beetje inkomsten in het laadje te brengen door haar eigen merch te verkopen. En wie beter dan laten zien hoe goed die kleding draagt, dan Roxeanne zelf. In haar eigen kleding ziet de beeldschone zangeres er natuurlijk enorm op haar gemak uit. Roxeanne ziet er ook enorm knap uit in haar kleding, dus een nieuwe lijn merch mag er zeker wel komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ⚡️ (@roxeannehazes)

Roxeanne Hazes weet wel hoe ze moet verleiden

Als er iets is waar de knappe zangeres goed in is, dan is het wel het verleiden van haar publiek. Daar heeft Roxeanne een bijzonder talent voor ontwikkeld. De knappe zangeres heeft namelijk enorm goed door hoe ze zich op foto’s moet positioneren om verleidelijk over te komen. Daarom is elke foto van de zangeres ook zo mooi om te zien. Roxeanne weet zichzelf altijd wel op een bijzondere manier te presenteren op de foto. Haar volgers vinden dat natuurlijk erg leuk om te zien en zijn daarom altijd blij als Roxeanne een nieuw plaatje online zet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Model Isadee Jansen showt haar ongelofelijke lijf in badkleding

Het beeldschone model Isadee Jansen is niet weg van een verleidelijk fotootje. En dat laat ze met deze Instagram post maar weer eens goed zien. 

Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

De knappe Romy Monteiro heeft een verschrikkelijk knap lichaam. Dat lijkt ze nu zelf ook door te hebben. 

Foto: Jade Anna beleeft oeps-momentje in bijna onzichtbare sportlegging

Jade Anna maakt er een wilde boel van tijdens haar sportsessie en in dit loeistrakke setje krijg je alle details mee...