Foto: Romy Monteiro schijnt dwars door haar spierwitte jurkje heen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro schijnt volledig door in haar spierwitte jurkje. Daarbij is de lange jurk ook nog eens op allerlei plekken uitgesneden waardoor je nóg meer van Romy haar ziet.

Romy Monteiro schijnt door prachtige witte jurk heen

De knappe Romy Monteiro deinst absoluut niet terug voor een fotoshootje hier en daar. Dat is maar goed ook, want het resultaat is altijd verbluffend en spectaculair. Het is dan ook geen wonder dat Romy Monteiro dit jaar is uitgeroepen tot de knapste vrouw van Nederland door het blad FHM500. In het blad staan verbluffende foto’s van de zangeres die onmisbaar zijn om een keer naar te kijken. Maar, daar stopt het nog niet met de prachtige foto’s van Romy. Zo deelt Romy op haar Instagram een drietal aan foto’s waarbij al haar volgers in shock zijn van het resultaat. Het helpt ook dat Romy een prachtige lange witte jurk aanheeft die maar heel weinig aan de verbeelding overlaat. Zo schijnt de lange jurk ontzettend door, waardoor Romy haar mooie heel goed is te zien. Het is een heel dun stofje waardoor Romy bijna zonder kleren staat te poseren voor de camera. Toch lijkt Romy hier helemaal niks om te geven en ze staat vol zelfvertrouwen voor de fotograaf. Ook zijn er stukken van de jurk uitgesneden waardoor je Romy haar gebruinde huid goed kan bewonderen. Bekijk de foto’s van Romy Monteiro in haar doorschijnende witte jurk hier.

Romy Monteiro doet fitcheck in bizar strak spijkerpakje

Natuurlijk wil Romy Monteiro ook graag mee doen met de online trends op social media. Dit doet Romy door haar volgers te laten zien wat ze aan heeft getrokken. Deze outfit is dan ook wel echt de moeite waard om haar volgers te laten zien, want hij staat haar verbluffend. Romy draagt een spijkerpakje die zo strak zit, dat het bijna lijkt alsof Romy niet meer kan ademhalen. De bovenkant van het pakje is een soort korset die nauwsluitend om het van de zangeres zit vastgemaakt. daaronder zit een broek die ongelofelijk strak zit bij haar heupen, maar wel wat wijder uitloopt. Om deze mega spannende look af te maken draagt Romy vrolijke roze oorbellen en gekleurde sneakers.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro laat haar prachtige vormen zien in kort, zwart rokje

Romy Monteiro gaat avond wild feesten in leren outfit

Het lijkt erop dat Romy Monteiro zichzelf helemaal heeft gevonden in het filmen van haar dagelijkse outfitjes. Tot groot geluk van al haar volgers, die het geweldig vinden om de brunette haar prachtige outfits te zien. Dit keer is de gelegenheid waarvoor Romy zich heeft aangekleed een avondje feesten. Romy zegt niet precies waar ze heen gaat, maar het moet wel een spannend feestje zijn met deze outfit. Romy draagt een leren outfitje die geschikt lijkt voor hele hete temperaturen. Zo heeft de zangeres enkel een heel laag sluitend topje aan en een kort leren broekje. Hierdoor komen de lange benen van Romy erg goed uit. Deze benen worden ook nog versterkt door Romy haar hoge hakken. Als finishing touch heeft Romy een lange gouden ketting die helemaal in haar topje verdwijnt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!