Foto: Romy Monteiro laat haar prachtige vormen zien in kort, zwart rokje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mooiste vrouw van Nederland, Romy Monteiro, slaat weer toe! Ditmaal neemt ze fans mee in haar kleedkamer waarbij ze wel héél veel laat zien.

Niemand kan er meer aan twijfelen: Romy Monteiro is een schoonheid voor de eeuwen. En als je dit nog officieel op papier wil hebben hoef je alleen maar naar haar FHM titel te kijken! Al is het op haar Instagram ook meteen duidelijk, gelukkig. Zo verwent Romy haar volgers regelmatig met intieme kiekjes achter de schermen en ook onthullende outfits zijn niets nieuws. Maar deze keer laat ze wel héél veel zien.

Romy Monteiro twijfelt: loeistrakke jeans of kort zwart rokje?

Zelfs showbizz-koninginnen als Romy Monteiro hebben zo af en toe wat hulp nodig. En wij snappen het wel! De beeldschone brunette wordt dagelijks overspoeld met heerlijke setjes en fantastische outfits. Iedereen wil natuurlijk dat Romy hun kleding doet schitteren op de buis. Logisch dus dat je soms niet kan kiezen tussen opties. Haar spectaculaire figuur maakt het er ook niet makkelijker op! Romy zou er in een hobbezak nog bloedheet uitzien, laat staan loeistrakke jeans en pikante rokjes. De knappe presentatrice had het er ditmaal ook erg moeilijk mee en wendde zich aan haar fans met de vraag welke zij haar aan zouden raden. En die heerlijke pakjes moesten natuurlijk wel eer aangedaan worden met een stel fantastische filmpjes.

De spannende opties van Romy Monteiro

Romy lijkt één keus in ieder geval wel al gemaakt te hebben. Zo lijkt ze vastbesloten te gaan voor een strak zwart topje met diepe inkijk en onbedekte buik. Maar welk onderstukje erbij moest, daar brak Romy haar hoofd over. Logisch ook, met deze opties! Zo was optie één een loeistrakke jeans waar je spontaan van begint te watertanden. Romy lijkt er zelf ook mee gedaan te zijn en laat trots zien hoe haar welgevormde billen shinen in het lekkere broekje. Keuze makkelijk gemaakt, toch? En toen kwam optie twee… Romy is werkelijk om van te smullen in een pikant zwart rokje en het brengt je meteen aan het twijfelen. Met zwierende heupen en strakke buik schittert de knappe brunette in de tweede outfit en je weet niet waar je eerst naar moet kijken. Werkelijk, wij snappen wel dat Romy het zwaar met de keuze had!

Romy Monteiro toont afgetrainde billen in strak broekpak

Romy Monteiro lijkt uiteindelijk voor de jeans gegaan te zijn en fans zijn door het dolle. Logisch, want Romy heeft al ruim bewezen dat ze om door een ringetje te halen is in strakke jeans. Haar strakke benen verdienen het natuurlijk om tentoon gesteld te worden, en broekjes doen haar alle eer aan. Romy lijkt het in ieder geval helemaal met ons eens. En dat levert de lekkerste outfits op! Zo plaatste ze recent ook dit filmpje in een pittig roze broekpak waarbij ze zéér weinig aan de verbeelding overlaat. Haar heerlijke figuur kan het namelijk niet laten om door te schijnen in het strakke pakje en als ze dan voorover buigt? Wij kunnen onszelf bijna niet inhouden. Romy lijkt ook dondersgoed te weten welk effect ze op haar fans heeft. Met getuite lippen en amusante blik kijkt ze pittig naar de camera. Wij krijgen er geen genoeg van!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat mannen smelten met meest verleidelijke foto ooit

Onderhand zijn we stiekem allemaal een beetje verliefd op Jutta Leerdam. En na het zien van dit overheerlijke kiekje al helemaal! 

Foto: Marieke Elsinga deelt snelle kleedkamerselfie in strak sportpakje

Als we Marieke Elsinga mogen geloven sport ze vooral voor de gezondheid, maar zo'n loeistrak figuur is natuurlijk een mooie bijkomstigheid. 

Video: Voetbalster Jackie Groenen gilt het uit vanwege verkeerd geplaatste microfoon

Jackie Groenen heeft een ontzettend leuk interview met Fresia Cousiño Arias voor ESPN, maar dan slaat het noodlot toe.