Romy Monteiro deelt privé foto van omhelzing met jeugdliefde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro heeft ontzettend veel talent. En net als ieder Nederlands talent had ze vroeger heel veel helden. Van een van hen deelt ze nu een bijzondere foto.

Zangeres en actrice Romy Monteiro is inmiddels een megatalent, maar vroeger was ze gewoon nog een meisje met een droom. En die droom was om zangeres te worden. Ze had een aantal jeugdhelden waar ze flink naar op keek. En sommige van haar jeugdhelden zijn wat verrassender dan anderen. Zo was Romy vroeger flink fan van Jody Bernal. De zanger had natuurlijk een enorme hit met Que si, Que no en stond wekelijks op te treden, in clubs en op televisie. Iedereen wist wie hij was en vele meisjes, waaronder Romy dus, hadden een poster van Jody boven hun bed hangen. Romy heeft Jody zelfs een keer mogen ontmoeten. En daar deelt ze een hartstikke leuke foto van.

Lees ook: Foto: Uitgeputte Romy Monteiro laat haar mooiste kanten zien

Misschien is het tijd om deze foto eens na te maken

Jaren later is Romy nu zelf een populaire zangeres geworden. Ook Jody is na jaren in de vergetelheid te zijn geraakt weer terug van weggeweest. Zou het dan niet een hartstikke mooi moment zijn om deze twee weer te verenigen. Een duet tussen Jody Bernal en Romy Monteiro klinkt als muziek in de oren. Dat kan haast niet anders of een gigantische hit worden. Elke feesttent, zodra ze weer open mogen, zal dan het nieuwe nummer van dit mega duo draaien. Het geeft Romy ook een mooi excuus om haar jeugdliefde weer een keer te omarmen. En wie weet wat daar tegenwoordig van komt. Voor je het weet staan de roddelbladen vol met afbeeldingen van Romy en Jody gezellig en romantisch samen op vakantie.

Romy is niet meer een onschuldig meisje van op de foto

Er zijn best wel wat jaartjes verstreken sinds Jody en Romy met elkaar op de foto zijn gegaan. En Romy is allang niet meer het onschuldige meisje wat je op de leuke vakantiefoto terug ziet. Inmiddels is ze een verleidelijke zangeres die de mannen met hordes tegelijk van zich af moet slaan. Als Jody niet oppast bezwijkt hij straks ook onder haar spreuk. Romy weet namelijk iedereen van het mannelijk geslacht te betoveren met haar beeldschone uiterlijk en haar prachtige lach. Het is een soort magie die je niet snel loslaat. Met Romy is de vraag niet Que si, Que no? maar eerder ‘hoelaat en waar?’ Want zodra Romy naar je kijkt ben je al als een blok voor haar gevallen.
Romy is inmiddels zelf aan het inspireren

Waar Romy vroeger Jody Bernal als idool zag, zijn er een hoop mensen die Romy inmiddels als idool zijn gaan zien. Zo zal er vast een poster van Romy boven een aantal bedden hangen. Romy is op die manier geslaagd in haar jeugddroom om net zo populair te worden als Jody Bernal. Alleen is Romy natuurlijk nog een stukje leuker om naar te kijken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.