Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen…

Model Robin Hamersteen heeft een zeer interessante fotoshoot gehad in Miami. Hierbij loopt ze het zwembad uit, maar niet zomaar! De foto is geplaatst op het Instagramkanaal ‘dearfutureme’. Op de foto zie je het doorweekte model. Wij vragen ons af of deze foto de richtlijnen van Instagram niet overschrijdt, het lijkt er op dat de foto op het randje zit, maar het mag nét. Wil jij deze prachtige foto van de model zonder bovenstukje zelf bekijken? Klik dan hier.

Robin Hamersteen

Hoe is Robin Hamersteen model geworden?

Robin Hamersteen is enorm snel een bekend model geworden. Hoe dit is gebeurd? Door haar deelname aan het programma ‘Model in 1 dag’. Ze had dit programma namelijk gewonnen. Na haar deelname aan dit programma vlogen de aanbiedingen binnen en had Robin meer dan genoeg werk als model. Voordat Robin Hamersteen model was, was ze makelaar. Wij verwachten dat de knappe blondine aardig wat huizen verkocht heeft, zonder hier al te veel moeite voor te hebben gedaan. Ze staat namelijk ook al een aantal jaar in de FHM500 lijst. Dit is ook helemaal terecht natuurlijk.

Robin Hamersteen houdt van reizen

Op haar persoonlijke Instagrampagina zien we dat Robin veel houdt van reizen. Dit is met haar modellenwerk natuurlijk ook goed te combineren. Op haar Instagram deelt ze de mooiste foto’s van zichzelf op vakantie. Aan de afbeeldingen te zien houdt ze van warme tropische plekken aan zee, hierdoor plaatst ze vooral prachtige foto’s waar elke man warm van wordt. Zo is ze bijvoorbeeld in Kaapstad en Thailand geweest. Naast reizen houdt Robin ook van sporten. Dit is natuurlijk ook nodig om haar perfecte modellenverschijning op peil te houden.

Meer zien van Robin Hamersteen doe je op Instagram

Wil jij meer van dit soort foto’s zien van de knappe model? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!