Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) ging vreemd met deze bekende blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zanger van Snollebollekes kan zijn handen niet van de prachtige blondine Stephanie Klaver afhouden terwijl Rob Kemps nog met Miriam ging!

Rob Kemps rollebolt met danseresje Stephanie Klaver

De 37-jarige zanger Rob Kemps en zijn vriendin Miriam Swinkels zetten een punt achter hun relatie. Dit meldt de presentator aan zijn Instagram-volgers. Juicekanalen hebben eerder gemeld dat de Snollebollekes-ster een affaire zou hebben. Het is eigenlijk al erg bijzonder dat Rob Kemps zo’n knappe vriendin aan de haak heeft kunnen slaan. Ondanks de knappe blondine als vriendin heeft Rob Kemps geen moeite om met zijn hengel in een ander water te vissen. De liefde van de zanger werd verblind toen de knappe Stephanie Klaver boven water kwam. Ondanks de oogverblindende Stephanie heeft Rob niet echt zijn best gedaan om bij Miriam te blijven en is de relatie beëindigd tussen het ex-koppel! Verder in het Juicekanaal wordt gezegd dat Stephanie bekend staat in de showbizz om haar affaires. Dus of Rob hier een goede keuze heeft gemaakt, is nog te betwijfelen! “Een andere bron vertelt ons weer dat Miriam vorige week huilend is gespot bij de opvang van de kinderen. Of dat iets te maken heeft met de relatieproblemen wist onze bron niet, maar het is wel opmerkelijk”, aldus Juicechannel.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

Rob Kempkes

Wie is Stephanie Klaver?

Stephanie Klaver is een Nederlandse danser, choreograaf, model en content creator die bekend staat om haar unieke stijl en creatieve vermogen. Stephanie kun je wellicht al kennen haar bekende zusjes Kimberly en Melody. De blondine begon op jonge leeftijd met dansen en ontwikkelde al snel een passie voor het vak. Door de tijde heen ontwikkelde ze haar dansvaardigheden verder en begon ze haar eigen choreografieën te maken. Naast het dansen heeft Stephanie Klaver zich ook bewezen als een getalenteerde choreograaf. Ze heeft verschillende choreografieën gemaakt voor theaterproducties, televisieprogramma’s en videoclips. Stephanie Klaver zich ook gevestigd als model. Ze heeft samengewerkt met veel verschillende merken en modeontwerpers. De blondine heeft haar gezicht laten zien in verschillende tijdschriften en haar Instagram-account staat vol modieuze kiekjes. Hieronder zie je één van de prachtige plaatjes die Stephanie Klaver met haar volgers heeft gedeeld.

Lees ook: Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) breekt met beeldschone vriendin
Stephanie Klaver gaat ook vreemd!

Dat Rob een affaire heeft gehad tijdens dat hij in relatie zat met Miriam is nog niet alles. De blondine Stephanie Klaver waarmee Rob kortgeleden een affaire mee had, zat zelf ook gewoon in een relatie tijdens het vreemd gaan met de zanger. Wie de vriend van Stephanie is, daar kunnen we helaas geen antwoord op geven. Hieronder zie je in ieder geval een vrij recente Instagram-post van Stephanie samen met haar partner op vakantie. In het Juicekanaal wordt gesproken over de blondine dat ze bekend staat om eerdere affaires die ze heeft gehad. Nu is het dus weer raak als het klopt wat de bronnen zeggen. Niet bepaald een leuke titel om te dragen, en zeker Rob zou eens achter zijn oren moeten krabben of hij wel een juiste keuze heeft gemaakt. Miriam is er namelijk helemaal kapot van dat de relatie tussen haar en Rob over is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!