Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) ging vreemd met deze bekende blondine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De zanger van Snollebollekes kan zijn handen niet van de prachtige blondine Stephanie Klaver afhouden terwijl Rob Kemps nog met Miriam ging!

Rob Kemps rollebolt met danseresje Stephanie Klaver

De 37-jarige zanger Rob Kemps en zijn vriendin Miriam Swinkels zetten een punt achter hun relatie. Dit meldt de presentator aan zijn Instagram-volgers. Juicekanalen hebben eerder gemeld dat de Snollebollekes-ster een affaire zou hebben. Het is eigenlijk al erg bijzonder dat Rob Kemps zo’n knappe vriendin aan de haak heeft kunnen slaan. Ondanks de knappe blondine als vriendin heeft Rob Kemps geen moeite om met zijn hengel in een ander water te vissen. De liefde van de zanger werd verblind toen de knappe Stephanie Klaver boven water kwam. Ondanks de oogverblindende Stephanie heeft Rob niet echt zijn best gedaan om bij Miriam te blijven en is de relatie beëindigd tussen het ex-koppel! Verder in het Juicekanaal wordt gezegd dat Stephanie bekend staat in de showbizz om haar affaires. Dus of Rob hier een goede keuze heeft gemaakt, is nog te betwijfelen! “Een andere bron vertelt ons weer dat Miriam vorige week huilend is gespot bij de opvang van de kinderen. Of dat iets te maken heeft met de relatieproblemen wist onze bron niet, maar het is wel opmerkelijk”, aldus Juicechannel.

Lees ook: Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

Rob Kempkes

Wie is Stephanie Klaver?

Stephanie Klaver is een Nederlandse danser, choreograaf, model en content creator die bekend staat om haar unieke stijl en creatieve vermogen. Stephanie kun je wellicht al kennen haar bekende zusjes Kimberly en Melody. De blondine begon op jonge leeftijd met dansen en ontwikkelde al snel een passie voor het vak. Door de tijde heen ontwikkelde ze haar dansvaardigheden verder en begon ze haar eigen choreografieën te maken. Naast het dansen heeft Stephanie Klaver zich ook bewezen als een getalenteerde choreograaf. Ze heeft verschillende choreografieën gemaakt voor theaterproducties, televisieprogramma’s en videoclips. Stephanie Klaver zich ook gevestigd als model. Ze heeft samengewerkt met veel verschillende merken en modeontwerpers. De blondine heeft haar gezicht laten zien in verschillende tijdschriften en haar Instagram-account staat vol modieuze kiekjes. Hieronder zie je één van de prachtige plaatjes die Stephanie Klaver met haar volgers heeft gedeeld.

Lees ook: Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) breekt met beeldschone vriendin

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephklaver (@stephklaver)

Stephanie Klaver gaat ook vreemd!

Dat Rob een affaire heeft gehad tijdens dat hij in relatie zat met Miriam is nog niet alles. De blondine Stephanie Klaver waarmee Rob kortgeleden een affaire mee had, zat zelf ook gewoon in een relatie tijdens het vreemd gaan met de zanger. Wie de vriend van Stephanie is, daar kunnen we helaas geen antwoord op geven. Hieronder zie je in ieder geval een vrij recente Instagram-post van Stephanie samen met haar partner op vakantie. In het Juicekanaal wordt gesproken over de blondine dat ze bekend staat om eerdere affaires die ze heeft gehad. Nu is het dus weer raak als het klopt wat de bronnen zeggen. Niet bepaald een leuke titel om te dragen, en zeker Rob zou eens achter zijn oren moeten krabben of hij wel een juiste keuze heeft gemaakt. Miriam is er namelijk helemaal kapot van dat de relatie tussen haar en Rob over is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Stephklaver (@stephklaver)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fien Vermeulen van Qmusic wandelt over strand in doorschijnend jurkje

Het was mooi weer en Fien Vermeulen heeft daar goed gebruik van gemaakt. De blondine paradeert over het strand in een ontzettend doorschijnend jurkje...

Noa Vahle maakt volgers gek met romantische foto in open jasje

Noa Vahle weet wel hoe ze een romantische foto moet maken. Aan een tafeltje in Parijs maakt ze haar volgers helemaal gek.

Foto: Bridget Maasland gaat de straat op in zeer luchtig broekje

Bridget Maasland trekt de aandacht op straat met een klein sportbroekje. De blondine heeft een wel erg luchtig outfitje aangetrokken...