Foto: Rob Kemps (Snollebollekes) breekt met beeldschone vriendin

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is een groot verlies voor Rob Kemps, bekend van Snollebollekes. Zo is het uit tussen Rob en zijn beeldschone vriendin Miriam.

Rob Kemps laat prachtige vriendin achter

Sinds er juicekanalen zijn is niemand meer veilig als het gaat om hun privéleven. Natuurlijk gaat dit vooral over bekende Nederlanders die flink aangepakt worden. Dit keer was het de beurt aan Rob Kemps om flink door het slof te gaan. Tegenwoordig weten de volgers van juicekanalen sneller dat het uit is tussen een bekend Nederlands koppel dan dat ze het zelf uit hebben kunnen brengen. Het Instagram acoount Juicechannel komt naar voren met het nieuws dat het uit is met Rob Kemps, bekent van Snollebollekes, en zijn vriendin Miriam Swinkels. Zo zeggen bronnen dat de twee ‘waarschijnlijk’ uit elkaar gaan en dat Miriam huilend bij de kinderopvang is gespot. Het koppel heeft namelijk ook nog eens kinderen.

Rob Kemps breekt met vriendin

Rob Kemps van Snollebollekes heeft het bont gemaakt

Het is eigenlijk al erg bijzonder dat Rob Kemps zo’n knappe vriendin aan de haak heeft kunnen slaan. Zo lijkt Rob nou niet bepaald op een vrouwenmagneet wanneer hij op het podium flauwe liedjes aan het zingen is. Daarbij komt natuurlijk ook dat Rob altijd verschrikkelijke outfits draagt tijdens zijn optredens met Snollebollekes. Het is onduidelijk hoe hij Miriam zo ver heeft gekregen zijn vriendin te worden. Al lijkt ze er nu flink klaar mee te zijn. Juicechannel deelt namelijk dat Rob Kemps er niet vies van is om buiten de deur te plassen. Dat zou betekenen dat Rob niet eens zijn best heeft gedaan om bij Miriam te blijven. Nu zijn het allemaal bronnen die deze informatie verspreiden, maar ook bij Miriam en Rob hun Instagram is iets opvallends te zien. Zo volgen de twee elkaar niet meer, en Miriam heeft Rob zijn naam uit haar biografie gehaald. Bij Rob staat wel nog het Instagram account van Miriam. Dit zou kunnen betekenen dat Miriam helemaal klaar is met Rob, maar andersom misschien nog niet.

Rob Kemps breekt met knappe vriendin

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

Dit is de superknappe Miriam Swinkels

Nu de blondine Miriam Swinkels weer single lijkt te zijn is het tijd om eens wat meer over deze vrouw te delen. Zo zijn Miriam Swinkels en Rob Kemps nooit getrouwd, maar ze hebben wel kinderen gekregen samen. Miriam lijkt niet extreem veel te geven om haar Instagram, maar plaatst regelmatig een leuke foto. Dit is regelmatig van haar kinderen of van zichzelf met haar kinderen. Zo ook op onderstaande foto waar de blondine is te zien met haar zoontje. De foto is gemaakt bij de lunchzaak waar de dochter van Miriam werkt.

Miriam Swinkels straalt op vriendinnenfoto

Naast de foto’s die Miriam Swinkels plaatst van haar kinderen, komt er af en toe een kiekje voorbij van zichzelf met één of meerdere vriendinnen. Zo is op onderstaande foto een stralende Miriam te zien die er op en top uitziet. Miriam heeft haar haren netjes zitten en een mooi laagje make-up op. Wat vooral opvallend is aan Miriam haar uiterlijk, zijn haar felblauwe ogen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Yvonne Coldeweijer belooft lijpe juice: ‘Wat deed Marco Borsato bij ander 16-jarig meisje?’

Yvonne Coldeweijer gaat nog een stapje verder met het uitbrengen van de lijpste juice. Ze heeft zelfs de laatste roddels over de dingen die Marco Borsato bij een 16-jarig meisje heeft gedaan. 

Hélène Hendriks en Merel Ek innig gespot in zeer weinig verhullende jurkjes (Foto’s!)

Knappe presentatrice Hélène Hendriks en politiek verslaggeefster Merel Ek laten zich van een hele andere kant bewonderen!

Amber Brantsen laat Viaplay-kijker watertanden met doorschijnende blouse (foto’s!)

Amber Brantsen weet wel hoe ze de kijkcijfers van Viaplay omhoog moet krikken. Ze trekt gewoon een doorschijnende blouse aan; zo blijven de kijkers wel hangen!