Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera’s even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Emma als wilde actrice in videoclip

Voor een spraakmakende videoclip is Emma Wortelboer natuurlijk een leuke verschijning. Ze danst gezellig op het nieuwe feestnummer van de Snollebollekes. Dat is een goede keuze van de productie, want Emma weet heel goed hoe ze aandacht moet vragen. Bij S*****n en Slikken durfde ze alles uit te proberen, dus waarom niet in een videoclip. Ze is gewend aan camera’s, maar misschien haalde ze nu even werk en uitgaan door elkaar. Het leverde in ieder geval mooie beelden op voor de videoclip.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Berk Music (@berkmusic)

Emma wel vaker uit de kleren

Emma Wortelboer is sowieso niet echt bang om haar lichaam te showen, wat niet gek is als je haar ziet. Ze gebruikt haar Instagram account dan ook veelvuldig om foto’s in iets minder kleding te plaatsen. Daar reageren haar volgers natuurlijk ook erg positief op. Hoe meer ze laat zien hoe leuker de reacties. Ook komt de vraag op wanneer de dame een FHM of Playboy photoshoot gaat doen. Dat zou haar zeker goed lukken, maar het is de vraag of ze dat wilt. Op haar Instagram account heeft ze zelf de touwtjes in handen. Bij een grote productie zit dat vaak toch anders. Dan heeft ze zelf veel minder invloed op de foto’s die naar buiten komen.

Emma Wortelboer achter de schermen bij Snollebollekes

Hoe de BNNVARA presentatrice eigenlijk in de videoclip van de Snollebollekes belandde? Emma kent de frontman van Snollebollekes, Rob Kemps, via het televisieprogramma De Slimste Mens. Ze zaten samen in de finale van het kennisprogramma en Rob won. Voor beide was dit programma waarbij ze de kijkers verbaasden met hun kennis. Nederland had niet verwacht dat die man van het nummer Links-Rechts een bredere woordenschat had dan dat. Ook Emma had Nederland iets minder intelligent verwacht. Het meisje dat zo schreeuwde bij het European Songfestival had daadwerkelijk algemene kennis. Wellicht schepte het een band dat ze beide vooroordelen de grond in werkten. Zo belandde de twee dus samen op de set van de nieuwe videoclip van Rob.

Een gezellig rommeltje met Emma Wortelboer

Dansende Emma maakt de clip leuk om naar te kijken, maar ze is niet de enige BN’er die was uitgenodigd voor de opnames. Ook La Fuente komt voorbij. De DJ uit Eindhoven is te zien terwijl hij uit een vliegtuig springt en nog veel meer gekke dingen doet. In de clip gebeurd dus heel veel en het beeld schakelt ook veel. Het is een gezellig rommeltje, toepasselijk bij de stijl van Snollebollekes. De formule van chaos op het podium en in de zaal werkt al jaren, dus hopelijk voor Rob bij dit nummer ook weer.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Marlijn Weerdenburg hijgt na snelle sessie met man op woonkamervloer

De Nederlandse actrice Marlijn doet tijdens snelle sessie planken samen met haar man een bewonderenswaardig trucje! 

Foto: Danique Hosmar geniet van de zon in minirokje

De knappe influencer Danique Hosmar geniet volop in minirokje van zonnige vakantie in Spanje. Ze laat volgers lekker meegenieten!

Foto: Suzanne Schulting gaat diep door haar knieën in krappe outfit

Shorttrackster Suzanne Schulting is erg fit. Dat niet alleen, ze is ook ontzettend lenig. Soms vergeet ze alleen dat ze niet haar schaatspak aan heeft. Als ze buigt in een jurkje is er veel meer te zien!