Foto: Puck Moonen geniet intens in strakste pakje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen kennen we allemaal als de knapste wielrenster van Nederland. Dat bewijst ze nog maar eens met deze prachtig lekkere foto van zichzelf!

Puck Moonen neemt rust in heerlijk pakje

Wie is de mooiste wielrenster van Nederland? Juist, Puck Moonen. Daar zijn we het allemaal wel over eens denk ik. De prachtige vrouw heeft een geweldig knap koppie en een mooi lijf. Al met al is ze een prachtige verschijning! Met die looks en haar sporttalent heeft ze heel wat fans en die moet ze natuurlijk tevreden houden. Ze is daarom erg actief op haar sociale media. Zo plaatst ze op Instagram regelmatig foto’s van haar fietstochtjes en trainingen. Recentelijk plaatste ze wederom een foto van één van haar fietsavontuurtjes. Ze is deze keer even van haar fiets gestapt in een prachtig landschap, maar Puck trekt natuurlijk alle aandacht naar zich toe in het kiekje. Ze heeft een heerlijk strak fietspakje aan dat mooi aan haar aansluit. Deze keer kijkt ze alleen niet even leuk de camera in. Misschien werd de foto wel stiekem genomen, want Puck zit op haar telefoon. In het bijschrift schrijft ze: “Ordering some…”, wat vertaalt naar: “… aan het bestellen”. In de reacties zien mensen hun kans om grapjes te maken. Iemand reageert met: “Een vers paar nieuwe benen”. Puck moet inderdaad vast moe zijn van in de bergen fietsen.
Puck Moonen is gek op snelle speeltjes

We weten allemaal dat Puck gek is op fietsen, maar dat natuurlijk niet alleen. Nee, Puck houdt ook van nóg snelle voertuigen. Zo heeft ze laatst haar eigen motor gekocht. Dat is trouwens echt een plaatje! Moet je kijken! Een tijdje terug mocht Puck ook op avontuur met F1 coureur Alex Albon. Puck mocht in zijn auto zitten en ze vond het ge-wel-dig! De blondine heeft dus flinke affectie voor grote en snelle voertuigen, waaronder haar eigen motor. In een foto die ze recentelijk op haar Instagram plaatste, maakt ze dat wederom waarheid. Deze keer was het alleen geen motor of Formule 1-auto. Deze keer mocht ze rijden in een Audi RS3 én een R8 V10! Dat is vet! Daarna is ze heerlijk gaan lunchen bij een fancy restaurant én is de grens over gegaan naar Duitsland om daar even keihard te mogen rijden. In het bijschrift vertelt ze dat ze harder dan 300 km/uur heeft gereden… Puck is een enorme waaghals!
Puck Moonen moet flink ploeteren

Als je aan professioneel wielrennen doet, moet je veel trainen. Dat betekent natuurlijk dat je veel buiten bent om je fietsvaardigheden op peil te houden, maar het weer speelt daarin natuurlijk ook een rol. Puck checkt netjes altijd de weersverwachtingen voor de komende dagen, maar laatst werd ze daar niet zo blij van. Ze plaatst een foto waarin ze haar stemming over het weer heel goed in haar gezicht uitdrukt. Ze kijkt chagrijnig en boos. Het weer is dan ook erg winderig en regenachtig en dat betekent extra hard trappen voor de prachtige wielrenster. Ach, daar word je sterk van, Puck!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marijn Kuipers laat heerlijk figuurtje zien in superstrak sportpakje (video!)

Marijn Kuipers deelt beelden van haar prachtige figuur terwijl ze aan het sporten is met een extreem strak pakje aan!

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Naomy van Beem moet zich zorgen maken: Rico Verhoeven slaat smakelijk hapje aan de haak

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!