Foto: Puck Moonen aait poes in omhoog gekropen truitje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Puck Moonen is een plaatje om naar te kijken. Op deze foto worstelt ze met haar truitje terwijl ze met haar poes bezig is…

Truitje van Puck Moonen kruipt flink omhoog

Puck Moonen heeft echt een prachtig lijf. Dat weet iedereen. Ze is namelijk niet verlegen en plaatst regelmatig kiekjes op haar sociale media van haar mooie lichaam. Zo kunnen haar volgers en fans ook even meegenieten van haar mooie rondingen. Onlangs deelde ze weer zo’n soort foto op haar Instagram verhaal. Ze maakte een selfie waarbij ze onderuitgezakt op de bank lag met alle twee haar katten, Loki en Gagnar. Terwijl ze een van de twee katten een aai geeft, is haar truitje een beetje omhoog gekropen. Hierdoor zie je haar mooie buik tussen haar truitje en haar broekrand verschijnen. Allebei haar katten zien er niet uit als de “normale huiskat”. Het zijn namelijk Maine C***s en die zijn wat ruiger behaard en kunnen ontzettend groot worden. Het is een schattig kiekje om naar te kijken.

Puck Moonen berijdt groot en nieuw speeltje

Naast dat Puck erg actief is op haar fiets, heeft ze nog een andere hobby die een beetje in dezelfde categorie valt. Ze rijdt namelijk ook motor. Even geleden plaatste ze een foto op haar sociale media van haar nieuwe motor. Het is een dik beest in zwarte en grijze kleuren. De binnenkant van de voorband is blauw. Puck staat prachtig op de foto en lacht lief naar de camera. In de reacties zegt iemand: “Ligt het aan mij of zit die voorband verkeerd om?” Puck schrikt hiervan. Op de voorband staat het V-patroontje tegen de richting in. Gelukkig reageert iemand anders op die reactie met: “ik heb het nog eens nagekeken en blijkbaar heeft Michelin bij de voorband de V-vorm naar achteren laten wijzen en bij de achterband wel naar voren.” De band zit dus gelukkig toch goed. Puck kan weer rustig ademhalen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck Moonen is gek op koffie

De wielrenster heeft een grote liefde voor fietsen, motoren en haar vriendje natuurlijk. Naast die drie logische dingen, heeft ze nog een vierde factor waar ze sterke gevoelens voor heeft. Ze is namelijk helemaal dol op het drinken van koffie. Ze vind het geweldig om mooie latte-art te maken in haar cappuccino’s. Regelmatig is ze aan het werk onder het genot van een heerlijk kopje koffie. Onlangs heeft ze weer een aantal video’s en foto’s van haar kopje koffie én koffiezetapparaat op haar Instagram verhaal gedeeld met haar fans en volgers. In het kopje staat “Grind It” wat een kleine woordgrap is. Koffiebonen moet je natuurlijk malen om koffie ervan te kunnen maken, maar ‘grind it’ kan ook betekenen dat je hard aan het werk gaat. Ook op haar tijdlijn heeft Puck weer een mooie foto geplaatst van zichzelf waar ze geniet van een heerlijke cappuccino met mooie latte-art.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!