Foto: Puck Moonen gebruikt haar vingers voor spetterend kunststukje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen heeft een nieuwe hobby gevonden! Ze wordt er nóg smeriger van dan tijdens een rondje door de modder met haar wielrenfiets…

Puck Moonen heeft een nieuwe hobby gevonden. De brunette deelt op Instagram video’s van deze spetterende bezigheid. Zou Puck even helemaal klaar zijn met het fietsen, en wanhopig opzoek zijn naar nieuwe hobby’s? Eén ding is zeker: Puck vindt het niet erg om smerig te worden! Op de fiets ploegt ze regelmatig door de modder, maar ook aan haar keukentafel maakt ze er een smeerboel van. Het eindresultaat mag er zijn…

Puck Moonen verft met vingers

Onlangs deelde Puck Moonen opvallende kiekjes van een gloednieuwe ontdekking. Wie dacht dat Puck de hele dag door bezig was met fietsen, heeft het toch goed mis. Ze is ineens helemaal gek van schilderen! Via Instagram deelt Puck video’s dat ze met een canvas, verftubes en kwasten in de weer is. Uiteindelijk verkoos ze toch haar vingers boven de penselen, en werd het een soort vingerverf-sessie. Een kinderlijk kliederpartijtje werd het uiteindelijk niet; Puck lijkt namelijk zeker artistiek talent te hebben! Haar kunststukjes zien er gewoon ontzettend goed uit. De wielrenster is kennelijk goed met d’r vingers en kan er dan ook meesterlijk mee verven. “Welcome to another episode of finger painting with Puck”. Zelf kan de wielrenster de lol er ook zeker van inzien, want ze straalt helemaal. Puck is kennelijk trots op d’r vingerverf-kunsten, en dat is meer dan terecht. Want zo’n schilderij begint toch aardig op een echte Rembrandt te lijken. Maar nee hoor, hij is gewoon van Puck Moonen.

Lees ook: Foto: Bloedmooie Puck Moonen laat zich van onderen begluren

Puck Moonen deelt zweterige foto na intensieve tocht

Onlangs deelde Puck Moonen een opvallende foto via Instagram. Op deze foto was namelijk te zien hoe de wielrenster hijgend aan het uitputten was langs de weg, na een flink intensieve fietstocht. Dat Puck helemaal weg is van fietsen, mag duidelijk zijn. Ze is tenslotte een fietser. Maar op sommige momenten kan de wielrenster ook denken, waarom doe ik dit allemaal? En dit is er een van. Ze zegt dat ze een interval had gereden, vandaar de uitputting. Samen met een groepje bevindt Puck zich in de Pyreneeën. Om hier langs de prachtige bergen en door de prachtige straten te dalen en te klimmen. Allemaal op de fiets natuurlijk! En als je écht alles geeft tijdens zo’n intensieve tocht, zie je er zo uit als Puck op deze foto!

Lees ook: Puck Moonen toont buik en kapotte knietjes op foto in spiegel

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet verwent volgers met doorschijnend badpakje

Kelly Piquet, de knappe vriendin va coureur Max Verstappen, heeft de gewoonte om op de foto te gaan in de meest verleidelijke pakjes. 

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden.