Puck Moonen toont buik en kapotte knietjes op foto in spiegel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen had het zwaar deze week. En daar kwamen toen ook nog eens haar kapotte knietjes bij. Arme Puck heeft het zwaar.

Puck plaatste een bijzondere foto pop haar Instagram. Ze had namelijk een zware dag achter de rug vol moeilijke keuzes. Tenminste, ze had eigenlijk maar één hele moeilijke keuze. Ze moest namelijk beslissen welke sportbril ze op zou doen. En voor een wielrenner is dat natuurlijk een hele belangrijke en persoonlijke keuze. Puck deelt het resultaat op Instagram, maar draagt daarbij wel een hele bijzondere broek.

Lees ook: Foto: Bloedmooie Puck Moonen laat zich van onderen begluren

Puck heeft last van kapotte knietjes

Het lijkt net alsof een agressieve hond een hapje uit Puck haar broek heeft genomen. Met een gehavende broek gaat Puck op de foto. Scheuren en gaten in je broek is natuurlijk helemaal de mode op het moment, maar toch ziet het er een beetje uit alsof Puck gevallen is. Als wielrenster is dat natuurlijk ook goed mogelijk. Dat gebeurt met enige regelmaat. Verder ziet Puck er natuurlijk, inclusief sportbril, geweldig uit. De knappe wielrenster is elke dag aan het trainen en dat levert haar een geweldig figuur op, zoals je kan zien op de video.

Puck heeft last van keuzestress

Voordat ze de keuze voor deze bril had gemaakt, had Puck nogal last van keuzestress. Dat is ook niet zo gek, want Puck heeft een flinke hoeveelheid brillen in haar beheer. de juiste daaruit kiezen wil nog wel eens lastig zijn. Gelukkig kon Puck uiteindelijk wel een keuze maken. Anders had ze nu waarschijnlijk nog naar haar brillencollectie gestaard. Maar nu kan ze de rest van haar dag tenminste een beetje nuttig besteden, bijvoorbeeld door leuke foto’s te maken. Hoeveel brillen Puck dan precies heeft, dat laat ze nog even zien in een kort filmpje.

Ook op de fiets ziet Puck er modieus uit

Zelfs op de fiets ziet Puck er natuurlijk op haar allerbest uit. Dat moet ook wel, want gedeeltelijk door haar uiterlijk haalt ze al die sponsordeals binnen. En die heeft Puck natuurlijk wel nodig, want met alleen maar wedstrijden rijden wordt het toch lastig om een beetje comfortabel te kunnen blijven leven. Gelukkig zijn er genoeg merken die Puck aan zich willen binden. Maar dan moet ze natuurlijk wel zorgen dat ze er op haar allerbest uit blijft zien, ook op de fiets.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck blijft goed in vorm dankzij zware trainingen

Puck neemt haar uiterlijk dus vrij serieus, net als haar sportprestaties trouwens. Gelukkig hangen de twee nauw met elkaar samen. Want hoe meer Puck traint om betere resultaten te behalen, des te beter gaat haar lichaam er ook uitzien. De combinatie van haar prachtige uiterlijk en indrukwekkende resultaten levert haar vervolgens al haar sponsordeals op. Het is dus uitermate belangrijk voor Puck om te blijven trainen. Daar hangt namelijk een hoop vanaf. De prachtige brunette neemt dat gelukkig serieus en zit bijna elke dag van de week in de sportschool of op de fiets. Puck Moonen is dus een echte doorzetter.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet.