Foto: Bloedmooie Puck Moonen laat zich van onderen begluren

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen houdt er wel van om af en toe een spannende foto te delen met haar volgers. Gelukkig wordt dat door haar glurende fans zeker gewaardeerd. 

Er zijn twee grote passies in het leven van Puck Moonen. De eerste dat is haar fiets, daar moet alles voor wijken. Ze is bijna onafscheidelijk van haar trouwe tweewieler. Haar tweede passie daar worden haar fans nogal blij van, want dat is het delen van spannende en verleidelijke foto’s van zichzelf. De knappe sporter heeft gelukkig ook best een flink aantal aan mooie foto’s van zichzelf om met de wereld te kunnen delen. Als het aan Puck ligt, deelt ze elke dag een prachtige foto van zichzelf. Toch voelt haar laatste foto een beetje fout, aangezien haar volgers Puck vanuit deze hoek lichtelijk begluren.

Lees ook: Foto: Jammerende Puck Moonen duikt kofferbak in

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Een bijzonder uitzicht op Puck haar zitvlak

Het is goed om te weten dat al dat zitten op een zadel Puck haar zitvlak niet heeft aangetast. Die conclusie kan je wel trekken na haar laatste foto, waar de prachtige wielrenster een bijzonder uitzicht biedt. De foto die ze deelt is van onder genomen, waardoor je Puck vanuit een hele andere hoek mag aanschouwen. Nu is dat voor Puck niet zo erg, ze uploadt de foto zelf, dus zal ze het wel goed vinden. Maar toch is er iets stiekems aan deze foto. Het voelt heel erg alsof je Puck aan het begluren bent.

Puck heeft intiem momentje tijdens het sporten

Tijdens het sporten had Puck laatste een wel heel intiem momentje. Ze was namelijk halverwege haar work-out lekker aan het knuffelen. Dat doet ze echter niet met haar vriend, maar met haar lieve kat. Die krijgt van Puck alle aandacht. En dat ziet er natuurlijk gelijk heel erg lief uit. Het is trouwens wel duidelijk wie in de relatie de broek aan heeft. Dat is duidelijk Puck haar kat. Die loopt, letterlijk in dit geval, over Puck heen. Puck kan het allemaal niet zo schelen. Die vindt het maar al te fijn om even met haar lieve diertje te knuffelen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck blijft flink aan de bak

Als Puck uit geknuffeld is met haar lieve poezenbeest, is het tijd om weer op haar fiets te stappen. En daar wordt Puck erg gelukkig van. De knappe wielrenster vindt niks fijner dan haar hoofd leegmaken tijdens het rijden. Ze sterkt haar lichaam en bereidt zich voor op de aankomende races. Puck streeft ernaar om binnen de kortste keren weer mee te draaien met de absolute top van de wielerwereld. Aan haar voorbereiding ligt het in ieder geval niet, Puck doet er namelijk alles aan om in vorm te blijven en haar beste tijden te kunnen rijden. Nu is het nog hopen dat al dat harde werk zich gaat uitbetalen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!