Foto: Prachtige Vajèn van den Bosch laat eindelijk zien hoe ze er zonder kostuum uitziet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vajèn van den Bosch laat een hele andere kant van zichzelf zien. De musical ster heeft zich eens in een strak pakje gehesen. 

Met haar nieuwste foto weet Vajèn van den Bosch volgers te verleiden

Vajèn van den Bosch heeft een heerlijke vakantie te pakken. Ze geniet momenteel van haar rust, voordat ze straks weer terug moet het theater in. En waar ze in het theater altijd van die vieze vodden draagt, die dan onderdeel zijn van haar kostuum, mogen die nu lekker uit. Nu mag Vajèn dragen wat ze wilt, en dat merk je ook wel aan de foto’s te zien. De knappe actrice en zangeres heeft een wel heel klein stukje stof voor haar prachtige vormen gehangen om zich te bedekken. Maar verder heb je vrij zicht op het gehele prachtige lichaam van de actrice.

Lees ook: Foto: Vajèn van den Bosch deelt vieze backstage-foto na optreden

Vajèn van den Bosch geniet van warm zonnetje

De aantrekkelijke dame met de krullen is heerlijk van de zon aan het genieten. Ze doet wel een beetje gemaakt vrolijk voor de eerste foto, maar later zie je haar, als je door de foto’s gaat, meer in haar ontspannen modus. En dat is zeker even de moeite waard om te zien. In haar strakke badpakje komen de vrouwelijke vormen van Vajèn van den Bosch wel heel erg goed uit de verf. De verleidelijke dame heeft namelijk een pakje aangetrokken wat haar troeven net aan binnen weet te houden. Maar aan haar relaxte houding te zien heeft ze daar niet zo’n probleem mee. En haar volgers al helemaal niet. Die genieten heerlijk van de prachtige foto’s die Vajèn van den Bosch online zet. En gelijk hebben ze, want het zijn nu eenmaal een partij mooie foto’s!

In haar theaterkostuum ziet Vajèn van den Bosch er ook niet verkeerd uit

Voor haar werk moet Vajèn van den Bosch zich vaak kleden in iets minder mooie outfits, maar ondanks al het vuil op haar gezicht en kleding weet de knappe actrice zich nog steeds mooi te presenteren aan haar volgers. De prachtige actrice heeft namelijk een flinke berg charme en charisma die ze graag laat zien. De knappe dame weet namelijk met haar foto’s al haar volgers moeiteloos te betoveren. Daar hoeft ze niet heel erg veel voor te doen. Als ze niet bezig is met spelen in het theater, dan is Vajèn waarschijnlijk te vinden bij een fotoshoot of iets dergelijks. Daar neemt ze weer nieuwe foto’s die ze kan delen met haar volgers. Vaak in kleur, maar soms ook in zwart-wit. En die foto’s zien er net zo mooi, dan wel niet mooier uit dan de kleurfoto’s.

Lees ook: Foto: De blouse van Vajèn van den Bosch schijnt door in het zonnetje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Peter Gillis onthult geheime fantasie: prikt Nicol Kremers op bijzondere plek

Nicol Kremers komt even naar buiten met een nieuw primeurtje. Het model maakt een onthulling over haar ex Peter Gillis.

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.