Foto: Prachtige Anna Nooshin poseert in doorschijnende jurk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin maakt een overheerlijk statement op Instagram! De brunette poseert in een doorschijnend jurkje…

Onlangs deelde Anna Nooshin een opvallende foto via Instagram. Dat de brunette houdt van en modieuze kiekjes mag inmiddels geen verrassing meer zijn. Dat bewijst Anna dan ook nu weer met een foto van een prachtige doorschijnende jurk!

Anna Nooshin poseert in favoriete jurk

Op dit kiekje is te zien hoe Anna Nooshin poserend in een hotel staat. Opvallend is, dat ze haar ‘favoriete jurk’ aanheeft, in haar ‘favoriete hotel’. Dat benadrukt ze dan zelf ook zeker nog even onder de foto; “Fave dress. Fave hotel“. En deze favoriete jurk, is er niet zomaar een. De jurk is volledig in het zwart, en doorschijnend. Anna Nooshin staat er natuurlijk een beetje bekend om dat ze van kiekjes en weinig verhullende kledingstukken houdt. Ze verwent haar volgers dan ook wederom weer met zo’n kiekje. En ook de reacties liegen er niet om; “Ben hier gewoon stil van, en dat lukt normaal niemand” Benadrukt Soundos El Ahmadi. Ook Yuki en Naaz reageren; “Damn that dress AAAO“, “Coole foto“. Iedereen is dus onder de indruk van deze foot van Anna Nooshin!

Lees ook: Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Anna Nooshin masseert zichzelf tijdens eenzame avond

Anna Nooshin deelde onlangs een opvallende foto video via Instagram. De brunette gaf zowaar haarzelf een massage, na een eenzame avond; “When nobody’s around for a scalp massage, do it yourself“. De zielige Anna Nooshin is helemaal alleen op haar hotelkamer, dus besluit ze zichzelf een massage te geven. Op de video is te zien hoe ze dat aanpakt. En het is aardig gelukt, maar het ziet er maar stroef uit. Met haar haren helemaal wild en door mekaar pakt ze deze massage dan ook allesbehalve rustig aan. In ieder geval lijkt ze er wel van te kunnen genieten, want er ontstaat langzaamaan een glimlach op het gezicht van Anna. Zou ze hierdoor al wat minder eenzaam zijn?

Lees ook: Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

Anna Nooshin reageert op protesten in Iran

Onlangs was Anna Nooshin te gast bij de talkshow Khalid & Sophie, waarin ze haar verhaal deed over de gebeurtenissen in Iran. Anna Nooshin is zelf Iraans, dus er is niemand beters om uit te nodigen dan Anna zelf, dus dat deden ze ook. Ze vroeg onder andere in de show voor meer actie om de vrouwen te steunen, en om überhaupt meer aandacht te geven aan de situatie in het land. Via Instagram deelt ze de beelden.

Lees ook: Anna Nooshin danst midden op straat in New York in kapotgescheurde broek

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!