Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

‘Party animal’ Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Anna Nooshin weet wel wat feesten is

De prachtige presentatrice en modeblogger, Anna Nooshin heeft onlangs een flink avontuurtje beleefd. In haar verhaal op Instagram deelt ze een foto van een grote paal. Ze is namelijk in een nachtclub geweest waar ze een paal midden in de kamer hadden staan. Zou Anna er zelf ook in hebben gehangen?

Roze vestje van Anna Nooshin bedekt bijna niets

Anna Nooshin is een prachtige vrouw en ze is niet bang om dat te laten zien aan haar volgers en fanbase. In een foto, die ze onlangs op haar sociale media deelde, zit ze gehurkt voor de spiegel met een roze vestje aan. Onder dat vestje draagt ze helemaal niks en het wollige truitje kan nog maar nét alles bij elkaar houden. Om nog maar niet van bedekken te spreken. Even later plaatst ze een prachtige foto in hetzelfde vestje waarmee ze haar volgers betovert. Met de volledige look ziet Anna er wederom weer uit als een prachtige godin.

Anna Nooshin draagt bijna niks onder dikke winterjas

In een recente post van Anna Nooshin staat ze samen met Lizzy van der Ligt op de straten van Milan. Samen zijn ze daar voor de Milan Fashion Week. Beide dames zijn volledig gekleed in het kledingmerk Marc Cain. Anna Nooshin heeft een grote, dikke, groene winterjas aan met daaronder een heel kort topje. Daaronder heeft ze dan een strakke, zwarte broek en hoge, wederom, zwarte laarzen. Om de look af te maken heeft ze een stylish zonnebril opgezet. Lizzy is gekleed in een, bijna, fluoriserend roze sportpak met een lange, paarse jas en zwarte laarsjes. Ook zij heeft een grote zonnebril op.
Anna Nooshin doet mee met protesten

Pas geleden heeft de prachtige presentatrice een klein verhaaltje op haar Instagram geplaatst om een oproep te doen aan haar volgers. Ze is zelf half Iranees en houdt zich veel bezig met wat er gaande is in Iran. Ze wil haar steentje bijdragen en vraagt haar volgers of ze haar erop kunnen wijzen als er ergens een geweldloos protest plaatsvindt. Ze hoopt dat ze er zoveel mogelijk kan delen met haar fans om zo mensen bewust te maken van de protesten. Zo wil ze ook mensen helpen om mee te kunnen doen aan protesten waar ze zelf misschien niet vanaf wisten.

Anna Nooshin doet mee aan Nederlandse Killer Camp

De spelshow Killer Camp wordt al een tijd uitgezonden op Amerikaanse televisie, maar nu komt er ook een Nederlandse versie op Prime Video. Het spel is een soort mix tussen Wie Is de Mol en De Verraders. De deelnemers worden op een horror kampeerplek gedropt en één van hen is een seriemoordenaar. Diegene moet elke nacht één iemand elimineren en de rest van de groep moet achterhalen wie de seriemoordenaar is. De deelnemers zijn onlangs bekend gemaakt en Anna Nooshin is één van de gelukkigen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?