Video: Bandjes van Anna Nooshin knappen tijdens nachtelijk avontuurtje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin laat het graag zien als ze een nachtelijk avontuurtje heeft, maar in deze video trekt de aandacht toch wel heel erg naar haar toe.

Anna Nooshin laat flinke toren zien in het donker

De prachtige presentatrice Anna Nooshin is niet verlegen op haar sociale media. Zo deelt ze graag kiekjes en video’s van zichzelf in strakke en/of nietsverhullende outfits. Ook deze keer heeft ze een prachtige en interessante video gedeeld met haar fans. Ze zit voor de Eiffeltoren in Frankrijk, maar er gaan een aantal dingen mis. Zo is vlak voor de video het licht uitgevallen én is ook nog een van haar bandjes van haar jurkje losgeschoten. Dat tweede vindt ze zelf interessant genoeg om toch maar te delen met haar volgers. Haar fans gaan helemaal los onder de video. Vooral de jurk die Anna aanheeft is het pronkstuk en dat terwijl ze voor de Eiffeltoren zit. Gelukkig kan Anna zelf erom lachen dat haar bandje los is geschoten en poseert ze vrolijk voor de video. Al met al… een geslaagde Instagram post.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin laat midden op straat haar voorgevel zien

Anna Nooshin is een prachtige vrouw en dat weet ze zelf heel goed. Ze is niet bang om zichzelf te showen op het internet en deelt graag haar lijf met haar volgers en fans op haar sociale media. Op deze video vond ze het onnodig om een bovenstukje of zelfs een shirtje te dragen. Om haar bovenlijf heeft ze alleen een roze vestje en een dikke jas heen zitten. Het vestje houdt alles nog maar nét bij elkaar en zit vast aan een dun draadje. De dikke jas bedekt in eerste instantie haar hele bovenlichaam, maar voor de video kleed Anna zich toch maar een beetje uit. Eerst lijkt het net of ze helemaal niks aan heeft onder de jas en laat ze bijna haar voorgevel zien aan de hele straat. Ze heeft het gelukkig op tijd door en kan nog haar roze vestje recht trekken voor ze haar jas open doet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Anna Nooshin laat zich bewonderen in strak pakje

In een bericht dat de presentatrice onlangs deelde op haar sociale media, deelt ze een aantal foto’s van zichzelf in een wel heel strak pakje. Het staat haar natuurlijk fantastisch en de foto’s zijn prachtig geworden. De mooie vrouw laat zich van alle kanten zien en kijkt verleidelijk naar de camera terwijl er allemaal kiekjes van haar worden geschoten. In het strakke pakje zijn al haar rondingen goed te zien. Anna straalt volledige zelfverzekerdheid en power uit in dit pak. Wat een prachtplaatje! De hoge hakken die ze eronder aanheeft zijn zeker niet de makkelijkste schoenen om in te lopen, maar Anna laat het eruitzien alsof het appeltje-eitje is. Wederom gaan de mensen in de reacties weer helemaal los met positieve berichtjes over Anna Nooshin.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Anna Nooshin (@annanooshin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met gebarentolk Irma Sluis?

De corona-periode was natuurlijk geen leuke tijd, maar tóch hadden we altijd één lichtpuntje om naar uit te kijken. Waar is gebarentolk Irma Sluis gebleven, nu we bijna corona-vrij zijn?

Schokkend: Deze BN’ers hebben stiekem een andere naam in hun paspoort staan

We weten meestal wel dat bepaalde artiesten niet hun echte naam gebruiken als artiestennaam, maar het blijkt dat al deze onverwachte BN'ers datzelfde trucje gebruiken!

Foto: Yvonne Coldeweijer haalt snoeihard uit richting Samantha Steenwijk

Dat Yvonne Coldeweijer en Samantha Steenwijk elkaar niet zo goed liggen, is intussen wel duidelijk. Ook nu gaan de blondines er weer met gestrekt been in!