Anna Nooshin danst midden op straat in New York in kapotgescheurde broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anna Nooshin is een beeldschone dame en dat mag de hele wereld weten! Het maakt haar dan ook niks uit dat ze in een broek die bijna van haar benen valt op straat staat te dansen.

Anna Nooshin deelt graag foto’s van al haar outfits en avonturen. Al zou een foto of filmpje volgens sommigen te ver gaan, Anna laat het allemaal gewoon zien!

Anna Nooshin paradeert door de straat in bijzondere outfit

Als modeblogster kiest ze vaak voor outfits die nét even anders zijn. Dit keer is het een wel heel bijzondere combinatie van kledingstukken die Anna Nooshin aanheeft. Op haar Instagram post ze een video waarop ze in de straten van New York aan het dansen is. Ze draagt op het filmpje een korset dat haar figuur heerlijk accentueert. Maar daar laat de mooie Anna Nooshin het niet bij. Ze trekt hier namelijk een spijkerbroek bij aan die nog dubbel zo is. De broek is op allerlei plekken opengescheurd, vooral aan de achterkant. Bovendien moet ze hem met een touwtje om haar middel knopen, om te voorkomen dat hij afvalt. Zo’n broek is natuurlijk sowieso een gedurfde keuze, maar dat ze ook het lef heeft om er midden op straat in te dansen laat precies zien wat voor een krachtige dame Anna Nooshin is!

Anna Nooshin poseert in onthullend pakje in badkamer

Vrijwel dagelijks houdt Anna Nooshin haar volgers op de hoogte van wat ze draagt. Haar keuze valt vaak op bijzondere kleding, maar ook minstens zo vaak op redelijk onthullende pakjes. Dat was ook dit keer weer het geval. In haar Instagram verhaal deelt ze een foto vanuit de badkamer van haar hotel in Milaan. Anna was daar voor een modeshow maar was bezig zich klaar te maken voor de terugreis. Ze heeft hoge laarzen aan, maar verder bizar weinig. In een lang wit vest staat ze voor de spiegel. Of het een bewuste keuze is van Anna dat dit vestje zowel boven als onder niet goed sluit, is de vraag. Hoe dan ook, lijkt het ons de juiste keuze!

Anna Nooshin

Anna Nooshin over situatie in Iran rond Mahsa Amini

Het houdt de gemoederen in haar thuisland enorm bezig. De verschrikkelijke dood van de 22-jarige Mahsa Amini, een Iraanse vrouw die vermoedelijk stierf omdat ze zich niet aan de strenge Islamitische kledingvoorschriften hield. Sinds haar tragedie zijn enorm veel Iraanse vrouwen opgestaan en hebben ze zich uitgesproken tegen de Iraanse politie door hun haar te knippen in solidariteit met het slachtoffer. Anna Nooshin kreeg online best veel kritiek over deze situatie. Mensen vonden dat ze als Iranese zich meer moest uitspreken. Anna laat via Instagram weten dat ze uiteraard enorm meeleeft met de nabestaanden en andere vrouwen in haar thuisland. Ze houdt goed contact met haar familie daar om van alles op de hoogte te blijven. Daarnaast post ze er regelmatig over. Ze sluit haar bericht af met een sterktewens en geeft aan dat Iranesen overal zich sterk moeten houden en dat ze er dan doorheen zullen komen.

Anna Nooshin

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!